Επίσκεψη δημοτικής αντιπροσωπείας από το Pozarevac

Επίσκεψη δημοτικής αντιπροσωπείας από το Pozarevac

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη δημοτικής αντιπροσωπείας από το Pozarevac της Σερβίας

 

Ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός υποδέχτηκε τον πρόεδρο του συμβουλίου του Pozarevac της Σερβίας, κ. Predrag Mijatovic, τον εκτελεστικό διευθυντή του οργανισμού τουρισμού του Pozarevac, κ. Vasilije Baldic και τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022.

Η αντιπροσωπεία, η οποία βρίσκεται στη Λευκάδα για ολιγοήμερες διακοπές, μετέφερε στον Δήμαρχο Λευκάδας Χαράλαμπο Καλό και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού & οικονομικών  Αναστάσιο Γαζή,  την επιθυμία του Δήμου Pozarevac για αναβάθμιση του επιπέδου αδελφοποίησης που διατηρεί το χωριό Poljana του Δήμου Pozarevac με τον πρώην Δήμο Καρυάς της Λευκάδας, με σκοπό την ανάπτυξη σειράς πολιτιστικών, αθλητικών και τουριστικών δράσεων στο πλαίσιο μιας νέας συμφωνίας αδελφοποίησης.

Στη συζήτηση εκφράστηκαν θετικές απόψεις για τη σημασία της αδελφοποίησης ανάμεσα στη Λευκάδα και το Pozarevac, με δεδομένο ότι το νησί μας αποτελεί αγαπημένο προορισμό των Σέρβων τουριστών.

Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να ξεκινήσουν άμεσα τις εργασίες επικαιροποίησης  της αδελφοποίησης, και αντάλλαξαν δώρα και προσκλήσεις για επισκέψεις τόσο στο Pozarevac όσο και στη Λευκάδα.

Επίσκεψη δημοτικής αντιπροσωπείας από το Pozarevac

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *