Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γαλλικών από τους αδελφούς Δήμους

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γαλλικών από τους αδελφούς Δήμους

 Εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξάσκησης στη γαλλική γλώσσα από τους αδελφοποιημένους Δήμους Λευκάδας-Leucate

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γαλλικών από τους αδελφούς Δήμους

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με το Δήμο της αδελφοποιημένης πόλης Leucate της Γαλλίας διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξάσκησης στη Γαλλική γλώσσα .

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επταήμερο ταξίδι για μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου (15 και 16 ετών), κατόχους διπλώματος Γαλλικής γλώσσας επιπέδου Α2 ή Β1 ή Β2 ή Γ1 ή Γ2 οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Leucate τον Οκτώβριο του 2022, θα παρακολουθήσουν το εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου της πόλης και θα συμμετέχουν σε μια σειρά από αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις.

Στόχος του προγράμματος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές συνομηλίκους τους, να κάνουν εξάσκηση στη Γαλλική γλώσσα και να αποκτήσουν την εμπειρία της μαθητικής ζωής σε μια ευρωπαϊκή χώρα.

Τα αεροπορικά εισιτήρια μετάβασης από τη Λευκάδα στη Leucate βαρύνουν τους συμμετέχοντες. Ο Δήμος Leucate θα προσφέρει φιλοξενία (σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια) με πρωινό και δείπνο καθώς και μεταφορές με λεωφορείο στην περιοχή της Leucate.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Πνευματικό Κέντρο στο τηλέφωνο 26450-26635 ή email: lefkasf@otenet.gr (Υπεύθυνη : Ιωάννα Φίλιππα)

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΛΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *