Εκδίδεται το 2ο βιβλίο του π. Πάνου Γαζή

Εκδίδεται το 2ο βιβλίο του π. Πάνου Γαζή
Τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει το 2ο βιβλίο του πρωτοπρεσβύτερου και δασκάλου π. Πάνου Γαζή με τον τίτλο “Οι Προστάτες Άγιοι των Ενόπλων Δυνάνεων και των Σωμάτων Ασφαλείας Ελλάδας και Κύπρου”.
Ας δούμε πως αναφέρεται στο γεγονός ο ίδιος ο πρωτοπρεσβύτερος συγγραφέας στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
***
Εκδίδεται το 2ο βιβλίο του π. Πάνου Γαζή
ΠΡΟΛΟΓΙΖΟΥΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κ.κ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Β’ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ (ΚΥΠΡΟΥ) ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ κ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟ «Οι Προστάτες Άγιοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας Ελλάδας και Κύπρου»
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον πνευματικό μου πατέρα – Πατριάρχη Αλεξανδρείας και στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς Κύπρου για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να προλογίσουν το δεύτερό μου βιβλίο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στις αρχές του άλλου μήνα. Τα ενθαρρυντικά τους λόγια αποτελούν για μένα κίνητρο να συνεχίσω με μεγαλύτερο ζήλο τη συγγραφική μου προσπάθεια που ξεκίνησα πριν από περίπου 3 χρόνια. Το πρώτο μου βιβλίο είχε τυπωθεί από το Τυπογραφείο του Ελληνικού Στρατού με ενέργειες του τότε Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ κου Αλκιβιάδης Στεφανής τον οποίο ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την πολύτιμη βοήθειά του. Χωρίς όμως τη στήριξη, το ενδιαφέρον και την ανοχή της γυναίκας μου Ελένης δε θα είχα κάνει απολύτως τίποτα. Η Υπέρμαχος Στρατηγός και οι Προστάτες Άγιοι των υπηρετούντων γυναικών και αντρών στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας Ελλάδας και Κύπρου να είναι πάντα δίπλα τους στο σημαντικό έργο που επιτελούν.
Εκδίδεται το 2ο βιβλίο του π. Πάνου Γαζή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *