Εξαιρετικοί οι αθλητές του Γ Σ στο Πανελ. Πρωτ. Ανωμάλου Δρόμου

Εξαιρετικοί οι αθλητές του Γ Σ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου
????????????????????????????????????

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του Γυμναστικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Την Κυριακή 20/02/2022 διεξήχθη στο αθλητικό Κέντρο «Σκαμνιές» Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, με συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας έλαβε μέρος με το Μάριο Μεσσήνη στα 3000μ Κ16 και την Χριστίνα Κατωπόδη στα 2000μ Κ16 με επολύ καλά αποτελέσματα, αφού και τα δύο παιδιά κατάφεραν να διακριθούν, καταλαμβάνοντας ο Μάριος την 8η θέση με χρόνο 9’41’’ σε σύνολο 93 αθλητών και η Χριστίνα την 13η θέση με χρόνο 7’06’’  σε σύνολο 139 αθλητριών.

Η εμφάνιση και οι επιδόσεις των δύο παιδιών αφήνουν αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον, αφού στην πρώτη τους συμμετοχή σε ανώμαλο δρόμο σημείωσαν για την ηλικία τους (γεννηθέντες 2008) ο Μάριος την 1η επίδοση και η Χριστίνα την 5η.

Εξαιρετικοί οι αθλητές του Γ Σ στο Πανελ. Πρωτ. Ανωμάλου Δρόμου

Στην αξιολόγηση των σωματείων ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συγκέντρωσε 149 βαθμούς και κατέλαβε την 41η θέση μεταξύ 117 βαθμολογηθέντων σωματείων και 150 συνολικά που συμμετείχαν.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους αθλητές και αθλήτριές μας είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26 & 27/02/22 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριάς μας Κορίνας Πολίτη σε 200μ και 400μ και της Γεωργιάννας Ιωακειμίδη στο άλμα εις ύψος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *