Πρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του Κάστρου

Πρωτοβουλία για την διάσωση της περιοχής του Κάστρου
Την Κυριακή 1/8/2021 στην ανοικτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας μας, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω σημαντικά θέματα:
1) Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία, το θέμα και η μορφή της εκδήλωσης μας : θα είναι διήμερο, στην Πλατεία Μαρκά την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου με θέμα : “Τουριστικό περίπτερο – Οινοποιείο του ΤΑΟΛ – Ευρύτερη περιοχή του Κάστρου:  Ιδιωτικοποίηση ή ουσιαστική αξιοποίηση για όλους;;”
Την πρώτη μέρα 3/9 θα υπάρχει κεντρική εισήγηση της Πρωτοβουλίας,  καθώς και αντίστοιχες εισηγήσεις από έναν καθηγητή, έναν χημικό μηχανικό –  περιβαλλοντολόγο και μια αρχαιολόγο. Θα γίνει παρέμβαση μέλους  της πρωτοβουλίας αγροτών.
Την δεύτερη μέρα 4/9 θα υπάρχει εισήγηση από αρχιτέκτονα πανεπιστημιακό και παρουσίαση – έκθεση πτυχιακών μελετών που αφορούν τόσο το τουριστικό περίπτερο όσο και το οινοποιείο
Η εκδήλωση θα κλείσει με  θεατρικό δρώμενο από  αξιόλογη θεατρική ομάδα…
Στο χώρο σε όλη τη διάρκεια του διημέρου θα υπάρχει έκθεση με τις εξελίξεις στην περιοχή του Κάστρου και την έως τώρα δράση της Πρωτοβουλίας
2) Οριστικοποιήθηκε το κείμενο – κάλεσμα σε όλους τους φορείς και τους συλλόγους της Λευκάδας, που θα τους καλεί, τόσο στην εκδήλωση και την συζήτηση, όσο και σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την ευρύτερη περιοχή του κάστρου.
3) Τέλος, αποφασίστηκε η επόμενη συνέλευση μας να γίνει διαδικτυακά, την Κυριακή 8 Αυγούστου στις 9μμ.. Θα ανακοινωθεί το link σύνδεσης.
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *