Συχνές επεμβάσεις της ΠΕ Λευκάδας στο οδικό δίκτυο

Συχνές επεμβάσεις της ΠΕ Λευκάδας στο οδικό δίκτυο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Έμφαση στην καθημερινότητα των πολιτών» – Συνεχείς παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας από την Π.Ε. Λευκάδας

 

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις των συνεργείων της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας για τον καθαρισμό από την βλάστηση (αποψίλωση, κλάδεμα), που βρίσκεται στις τάφρους και τα πρανή, του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.

 

«Η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Συνεχείς παρεμβάσεις γίνονται στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας για την κοπή χόρτων που εμποδίζουν την ορατότητα, κλάδεμα ή κοπή δένδρων που είναι επικίνδυνα να πέσουν στο οδόστρωμα, καθαρισμό των τάφρων και πολλά άλλα. Βασικός μας στόχος είναι να διατηρούμε τους δρόμους μας προσβάσιμους κι ασφαλείς για την κυκλοφορία κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και η μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς και πλημμυρικών φαινομένων» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.

 

Οι παρεμβάσεις γίνονται στα επικίνδυνα σημεία, που εντοπίζουν οι Υπηρεσίες της Π.Ε. Λευκάδας, καθώς και υπό τις υποδείξεις της Τροχαίας, του ΚΤΕΛ, αλλά και των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.

 

Την εβδομάδα αυτή υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις στην Ε.Ο. Λευκάδα – Βασιλική, στη Νικιάνα (Φραξί και Κεραμιδάκι) και στο Περιγιάλι (Πασσά), και στην Ε.Ο. Λευκάδα – Άγιος Νικήτας στους Τσουκαλάδες (Καλαβρός).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *