Μήνυμα αντιπ/ρχη Λευκάδας προς υποψηφίους

Μήνυμα αντιπ/ρχη Λευκάδας προς υποψηφίους

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, Ανδρέα Κτενά, προς τους υποψηφίους των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2021

Μήνυμα αντιπ/ρχη Λευκάδας προς υποψηφίους

 

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

 

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι ένας αγώνας απαιτητικός, αλλά και, το επιστέγασμα των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, είμαι πεπεισμένος ότι θα ανταποκριθείτε με επιτυχία και ψυχραιμία, όπως έχετε ανταποκριθεί έως τώρα.

 

Μην ξεχνάτε ότι έχετε πάντα δίπλα σας τους καθηγητές σας και τις οικογένειές σας, που σας στηρίζουν και μοιράζονται τις αγωνίες σας.

 

Διώξτε λοιπόν μακριά το άγχος και με συγκέντρωση, επιμονή και αισιοδοξία, η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Εξάλλου, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων αυτών, δεν ορίζει και δεν προδιαγράφει την υπόλοιπη ζωή σας. Στην πορεία σας που ξεκινάει από εδώ και πέρα, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.

 

Το μέλλον μας το καθορίζουμε εμείς, μόνοι μας, με την πίστη στα όνειρά μας, την επιμονή στους στόχους μας, με το θάρρος μας, την κριτική μας σκέψη και την εργατικότητά μας.

 

Τη Δευτέρα λοιπόν ξεκινήστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις σας, γιατί το σημαντικό είναι να αγωνιζόμαστε δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας!

 

Καλή Επιτυχία !

 

Ανδρέας Κτενάς

Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *