Συναντήσεις αντιπροσωπείας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ-ΑΣ Ι. Ν.

Συναντήσεις αντιπροσωπείας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ ΑΣ Ι. Ν.

Συναντήσεις αντιπροσωπείας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ ΑΣ Ι. Ν.

Την Κυριακή 16 Μαΐου 2021, μικρή αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ιονίων Νήσων αποτελούμενη από τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της, πραγματοποίησε σειρά διαδοχικών θεσμικών συναντήσεων, με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων Ταξίαρχο κ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Θεόδωρο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Ματθαίο, στο αστυνομικό μέγαρο Κέρκυρας. Κατά τη συνάντησή μας με το κ. Γενικό αναδείχθηκαν  τα προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών των τεσσάρων επιμέρους Διευθύνσεων Αστυνομίας που συντονίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, με ιδιαίτερη έμφαση την ενίσχυση των υπηρεσιών μας λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας στα νησιά μας, ενόψει της θερινής περιόδου. Ο κ. Γενικός κατέγραψε τις προτάσεις μας και μας γνώρισε ότι έχουν υποβληθεί σχετικά αιτήματα στην ηγεσία για ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό και ειδικότερα των υπηρεσιών που αστυνομεύουν περιοχές που παρουσιάζουν μεγαλύτερη εγκληματικότητα τους θερινούς μήνες.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε και δεύτερη συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας κ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ Ματθαίο, ο οποίος μας υποδέχθηκε με φιλική διάθεση, καθόσον γνωρίζει από την παλαιότερη ιδιότητά του ως επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσής μας, τις συνδικαλιστικές μας δράσεις. Δοθείσης ευκαιρίας αναλύθηκαν ζητήματα-προβλήματα της υπηρεσιακής καθημερινότητας της Δ.Α. Κέρκυρας με σημαντικότερο την κοινή μας τοποθέτηση για την ανάγκη ενίσχυσης νευραλγικών υπηρεσιών του νησιού που αστυνομεύουν το αεροδρόμιο και την περιοχή του Κάβου.

Συναντήσεις αντιπροσωπείας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ ΑΣ Ι. Ν.

       Οι δράσεις του Δ.Σ. της  Ένωσής μας θα συνεχιστούν, με τις επισκέψεις του Προεδρείου της και στις άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με σκοπό την πλαισίωση των απανταχού μελών μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της βελτίωσης και διευκόλυνσης εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

 

Για το Δ.Σ.

Συναντήσεις αντιπροσωπείας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ ΑΣ Ι. Ν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *