Αρνητικά όλα τα τεστ από το “Ραντεβού στο Διοικητήριο”

Αρνητικά όλα τα τεστ από το “Ραντεβού στο Διοικητήριο”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: 150 «Ραντεβού στο Διοικητήριο» – Όλα τα τεστ αρνητικά!

 

Μετά την Πλωτή Γέφυρα, το νέο «Ραντεβού» αυτή τη φορά δόθηκε στην είσοδο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λευκάδας για σήμερα (16/4/2021) το πρωί και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, με 150 δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests), όπου ήταν όλα αρνητικά.

 

«Για άλλη μια φορά ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο ‘Ραντεβού’ μας. Αυτή την φορά στο Διοικητήριο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού, όλα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν ήταν αρνητικά και η προσέλευση μεγάλη. Αποδεικνύεται το υψηλό αίσθημα ευθύνης που έχουν οι Λευκαδίτες και οι Λευκαδίτισσες, αλλά και η θέληση τους ώστε να κρατηθεί το νησί μας ασφαλές. Θα συνεχίσουμε τα ‘Ραντεβού’ μας, ώστε, σε συνδυασμό και με τα selftest που μπήκαν πλέον στη ζωή μας, να μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία τη φετινή τουριστική σεζόν» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς

 

Το «Ραντεβού στο Διοικητήριο» για ράπιντ τεστ διοργανώθηκε από τη Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (ΓΝΛ) σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟμΥ) Λευκάδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *