Το “Ραντεβού στη Γέφυρα” βγήκε καθαρό!

Αρνητικά όλα τα τεστ στην Γέφυρα

Αρνητικά όλα τα drive through rapid τεστ που πραγματοποιήθηκαν στη Πλωτή Γέφυρα!

***

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

Δελτίο Τύπου

Π.Ε. Λευκάδας: «Με μεγάλη επιτυχία το ‘Ραντεβού στη Γέφυρα’»

 

Περισσότεροι από 100 δωρεάν drive-through έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests), πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί (01/04/2021) στη Πλωτή Γέφυρα Λευκάδας και τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά.

 

«Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για ‘Ραντεβού στη Γέφυρα’, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι όλα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν ήταν αρνητικά. Αυτή τη φορά, επιλέξαμε την Πλωτή Γέφυρα της Λευκάδας για τη διεξαγωγή των ελέγχων, γιατί αποτελεί το σημείο εισόδου του νησιού μας και με τον τρόπο αυτό η δειγματοληψία δεν γίνεται μόνο στους κατοίκους της Λευκάδας, αλλά και σε όσους εισέρχονταν στο νησί» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, και συμπλήρωσε:

 

«Και η σημερινή δειγματοληψία έγινε στο πλαίσιο της δράσης μας για αποτελεσματική επιδημιολογική επιτήρηση του νησιού μας. Θέλω να ευχαριστήσω το ΓΝΛ, τον ΕΟΔΥ, καθώς και την Ελληνική Αστυνομία, για την άψογη συνεργασία που έχουμε.».

 

Τα drive-through τεστ στην Πλωτή Γέφυρα «Αγία Μαύρα» της Λευκάδας διοργανώθηκαν από τη Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (ΓΝΛ) σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Υγείας (ΚΟμΥ) Λευκάδας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας.

 

Παρόντες στο σημείο δειγματοληψίας ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, ο Διοικητής του Γ.Ν. Λευκάδας, Ιωάννης Μπάκαβος, και ο Αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Λευκάδας, Χριστοφάνης Σιώζος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *