Με επιτυχία η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ιονίων Νήσων

Με επιτυχία η ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ιονίων Νήσων

Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι: Έφη Αχτσιόγλου, βουλεύτρια και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, βουλεύτρια και τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης , βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στην συζήτηση συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων των παραγωγικών τάξεων και σωματείων, οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν –μεσούσης της πανδημίας- καθημερινά, χωρίς ουσιαστική στήριξη από την κυβέρνηση, τόσο σε νομοθετικό επίπεδο όσο και σε οικονομικό, που αφενός δυσχεραίνει την καθημερινότητά τους αλλά θέτει αφετέρου σε κίνδυνο την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους και της εργασίας τους.

Συμμετείχαν επίσης δημοσιογράφοι από ΜΜΕ των Ιονίων Νήσων οι οποίοι έθεσαν με την σειρά τους ερωτήσεις προς τους ομιλητές. Η εκδήλωση μεταδόθηκε ταυτόχρονα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακό αριθμό ανθρώπων που παρακολουθούσαν, δείγμα της αγωνίας και της ανησυχίας των πολιτών για την οικονομία και την εργασία.

Για μια φορά ακόμη αναδείχθηκε από το εύρος και την πρακτική πλευρά των ερωτήσεων που έγιναν, η αδυναμία της κυβέρνησης να ανταποκριθεί έγκαιρα και ουσιαστικά στις ανάγκες και ανησυχίες των πολιτών  εντείνοντας την διάχυτη ανασφάλεια που “μετρούν” οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Η μεγάλη συμμετοχή αναδεικνύει την ανάγκη να αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την φωνή της ελληνικής κοινωνίας εντός και εκτός του Κοινοβουλίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν, είναι και θα είναι μαζί τους στην διεκδίκηση λύσεων υπέρ της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας, στην οποία έχει οδηγηθεί από την χωρίς ανθρωποκεντρικό σχέδιο νεοφιλελεύθερη οικονομική λαίλαπα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, στην εργασιακή απορρύθμιση και διόγκωση της ανεργίας σε μνημονιακά ύψη που νομοτελειακά θα επιφέρουν νέες “περιπέτειες” στην καθημερινότητά μας. (μνημόνιο).

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *