Κώστας Γληγόρης: Η ήττα είναι προσωπική του Δημάρχου

Κώστας Γληγόρης: Η ήττα είναι προσωπική του Δημάρχου

Μετά την σημερινή ήττα της Λευκάδας, που ως γνωστόν έμεινε εκτός Διοικητικού Συμβουλίου του νέου ΦΟΔΣΑ, ζητήσαμε από τον κ. Κωνσταντίνο Γρηγόρη να σχολιάσει την αρνητική αυτή εξέλιξη. (Σ. Σ. Ο κ. Κ. Γληγόρης ήταν η άλλη υποψηφιότητα για εκπρόσωπος του Δήμου στην ιδρυτική διακήρυξη του νέου φορέα, αλλά στην σχετική ψηφοφορία στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβε 3 ψήφους, έναντι 16 του Δημάρχου, ενώ 6 σύμβουλοι ψήφισαν “παρών”).

Είπε λοιπόν ο κ. Γληγόρης:

“Δυστυχώς αλλά σήμερα η Λευκάδα υπέστη μια δεινή ήττα, που ουσιαστικά είναι προσωπική ήττα του Δημάρχου. Δεν επιχαίρουμε γι αυτήν βέβαια, αλλά ήταν κάτι που δεν μας εξέπληξε, γιατί γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία και τους συσχετισμούς στον νέο φορέα, κάπου το περιμέναμε. Γι αυτό άλλωστε και είχαμε θέσει υποψηφιότητα.  Ο δήμαρχος όμως επέμεινε να εκπροσωπήσει ο ίδιος τον Δήμο, χωρίς όπως αποδείχτηκε να έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα στηρίγματα.

Ας ελπίσουμε αυτή η ήττα της Λευκάδας να αποτελέσει γι αυτόν ένα καλό μάθημα, ώστε στο μέλλον να λειτουργεί πιο συλλογικά, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις “εξωτερικές” υποθέσεις του Δήμου μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *