Ο/Γ για τα Ιόνια Χειμώνα-Καλοκαίρι αναζητά το ΥΕΝ

Οχηματαγωγό που θα ενώνει τα Ιόνια Νησιά χειμώνα-καλοκαίρι αναζητά το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας

Ο/Γ για τα Ιόνια Χειμώνα Καλοκαίρι αναζητά το ΥΕΝ

Στην νέα πρόσκληση  για σύναψη  συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, για την αποκλειστική εξυπηρέτηση γραμμών του Δικτύου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών προς τις Ναυτιλιακές Εταιρείες, για την χρονιά 2020-2021

Πιο συγκεκριμένα  για την δρομολογιακή γραμμή ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ/ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΞΟΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ –
ΜΕΓΑΝΗΣΙ – ΙΘΑΚΗ – ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ με επιστροφή η πρόσκληση αναφέρεται  σε δύο (02) δρομολόγια την εβδομάδα κατά τη χειμερινή περίοδο (από 01/11 έως 30/04) και τρία (03) δρομολόγια την εβδομάδα κατά τη θερινή (από 01/05 έως 31/10) 

Αναζητείται ενα (01)Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο. Το πλοίο να πληροί κατ’ ελάχιστον τα παρακάτω στοιχεία:

(α) Να έχει μεταφορική ικανότητα 300 (χειμώνα) – 500 (θέρους) επιβατών,(β) Να έχει επιφάνεια για φόρτωση
Ι.Χ.Ε. οχημάτων μεγαλύτερη ή ίση από 600 τ.μ. Στην επιφάνεια αυτή να είναι δυνατή η φόρτωση Φ/Γ οχημάτων τουλάχιστον 400 τ.μ. και (γ) Να έχει ολικό μήκος 65 μ.

Η σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας θα έχει  διάρκεια από ένα (01) έως πέντε (05) δρομολογιακά έτη, αρχομένη από 01.11.2020. Ως δρομολογιακό έτος ορίζεται το χρονικό διάστημα από 1η Νοεμβρίου εκάστου έτους μέχρι 31η Οκτωβρίου του επομένου έτους.

Οι πλοιοκτήτες/πλοιοκτήτριες εταιρείες που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, υποβάλλουν αίτηση δρομολόγησης πλοίου/πλοίων στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών (Δ.Θ.Σ.), του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,  μέχρι 15/05/2020

Πηγή:Meganisinews.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *