Παραιτήθηκε απο εντεταλμένος τύπου ο Ηλίας Κοντογιώργης

ηλίας

Πιθανότατα εγκυμονείται νεα τοπική εφημερίδα…

Μέσω του φεης-μπουκ δημοσιοποίησε την παραίτησή του από εντεταλμένος τύπου και δημοσίων σχέσεων του δήμου Λευκάδας ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κοντογιώργης. Με βάση τα γραφόμενά του λοιπόν, συμπεραίνουμε πως μάλλον θα δούμε σύντομα μια νέα τοπική εφημερίδα  στα περίπτερα της Λευκάδας. Άνθρωπος του τύπου από χρόνια ο Ηλίας, ήταν αυτός που ουσιαστικά δημιούργησε την πρώτη πραγματική εφημερίδα στον τόπο μας και είναι βέβαιο πως με την διαφαινόμενη επαναδραστηριοποίησή του στον χώρο, θα ενισχυθεί σημαντικά ο πλουραλισμός στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Καλώς να μας έλθεις Ηλία, γιατί όλοι οι καλοί χωράμε…  Οι κακοί βέβαια(;) ας ανησυχούν…

Η σχετική ανάρτηση στο fb ήταν η εξής:

Φίλοι μου,
σας ενημερώνω πως με την αρ. πρωτ. 28539/5-11-2014 ο Δήμαρχος Λευκάδας με απόφασή του, έκανε αποδεκτή την από 23-10-2014 παραίτησή μου από την θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου ως υπεύθυνου για θέματα Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Δρακονταειδή για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Επαγγελματικοί όμως λόγοι που πρόκειται ν’ αναλάβω στο αμέσως προσεχές διάστημα δεν μου επιτρέπουν – από θέση αρχών – να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Πολύ σύντομα θα μπορώ να σας πω περισσότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *