Παράταση διαβούλευσης για το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ

Παράταση διαβούλευσης για το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ

Παράταση διαβούλευσης για το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας ανακοινώνει την παράταση της δημόσιας ηλεκτρονικής διαβούλευσης για το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ Λευκάδας έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, λόγω της αυξημένης συμμετοχής.

Στο πλαίσιο ενός γόνιμου και εποικοδομητικού διαλόγου, καλούμε πολίτες και συλλόγους να συμμετέχουν στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για την αξιολόγηση του θεσμού στην παρούσα μορφή του και την κατάθεση προτάσεων, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της διοργάνωσης και ίσως τη μετεξέλιξη του θεσμού.

Μετά από σχετικές ερωτήσεις που δεχτήκαμε, ενημερώνουμε ότι το συνολικό κόστος υλοποίησης ανέρχεται στα 65.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 40% του προϋπολογισμού του Πνευματικού Κέντρου. Φιλοξενούνται περίπου 380 χορευτές, οι οποίοι διαμένουν στα σχολικά συγκροτήματα.

Η δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Πνευματικού Κέντρου στο σύνδεσμο https://lefkasculturalcenter.gr/questions/question/diethnes-festival-folklor-lefkadas/

Η διαδικασία σχολιασμού που έχει επιλεγεί είναι η πλέον εύχρηστη καθώς ο χρήστης γράφει και υποβάλλει το σχόλιο του στο ειδικό πλαίσιο. Τα σχόλια που υποβάλλονται δεν δημοσιεύονται άμεσα, αλλά κατόπιν εγκρίσεως και έκτοτε παραμένουν δημόσια. Η ομάδα παρακολούθησης επιβλέπει καθημερινά τη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής διαβούλευσης και προχωρά στην ανάρτηση των σχολίων.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου ελπίζει στη συμμετοχή σας και στη συνδιαμόρφωση των μελλοντικών αποφάσεων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *