Το τοπικό ντέρμπυ Πανλευκάδιου – Τηλυκράτη (2-0), με εικόνες

αρχική

(Σ.Σ.: Για μεγέθυνση και καλύτερη ευκρίνεια κάνετε κλικ πάνω στις φωτογραφίες)

Με περίσσευμα πάθους και με σκληρό παιχνίδι διεκδίκησαν οι δυο Λευκαδίτικες ομάδες τη νίκη. Την πέτυχε τελικά ο (τυπικά) γηπεδούχος Πανλευκάδιος που επικράτησε του Τηλυκράτη με δυο γκολ που πέτυχαν οι παίκτες του στο β΄ημίχρονο και μάλιστα σε διάστημα μόλις δυο λεπτών (στο 61΄ο Ορφανός και στο 63΄ ο Φέτσης). Εντυπωσιακή ήταν και η προσέλευση των φιλάθλων που βοηθούντος και του καιρού, πρέπει να ξεπέρασαν τα χίλια άτομα.

Κατά τα άλλα, έπεσαν αρκετές κροτίδες, κάποιες μάλιστα απ’  αυτές που έρριξαν οι πιο θερμοκέφαλοι, έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο ή κοντά του, πνίγοντας με τον καπνό τους φιλάθλους και ποδοσφαιριστές! Είχαμε όμως και τραυματισμούς παικτών ενώ παίζονταν οι καθυστερήξεις: Ο Γ. Καταγής του Τηλυκράτη και ο Μπαλί του Πανλευκάδιου συγκρούστηκαν στον αέρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δυο. Διεκόπη υποχρεωτικά ο αγώνας μέχρι να σηκωθούν οι αντίπαλοι και αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε την λήξη.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως ζητήθηκε τηλεφωνικά ασθενοφόρο και από το ΕΚΑΒ τους απάντησαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο διαθέσιμο, καθότι αυτό που ήταν βάρδια είχε πάει με διακομιδή ασθενούς στη νότια Λευκάδα…

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Ν. Γαζή.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *