Βουλευτής: Δεν θα υποδεχθεί μετανάστες το παλιό Νοσοκομείο

Βουλευτής: Δεν θα υποδεχθεί μετανάστες το παλιό Νοσοκομείο

Δεν θα υποδεχθεί πρόσφυγες και μετανάστες το παλιό Νοσοκομείο Λευκάδας – Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Λευκάδας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την τύχη του παλιού κτιρίου του νοσοκομείου Λευκάδας.

Σε συνάντηση που είχα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη  Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στη Βουλή αλλά και με τον Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής Πάτροκλο Γεωργιάδη στο γραφείο του, διευκρινίστηκε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που χειρίζεται τα ζητήματα του μεταναστευτικού – προσφυγικού, ουδεμία πρόθεση έχει  να χρησιμοποιήσει το παλιό κτίριο του Νοσοκομείου.

Ο Βουλευτής ενημέρωσε τόσο τον Υπουργό, όσο και τον Γενικό Γραμματέα, ότι η Λευκάδα είναι ένα τουριστικό νησί, σε φάση ανάπτυξης και ότι η τοπική κοινωνία, σχεδόν στο σύνολό της, αντιτίθεται στην παρουσία προσφύγων και μεταναστών.

Ο Υπουργός και ο Βουλευτής συμφώνησαν ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία.

 

Σχολιάστε

  1. Ναι μόνο η Λευκάδα είναι τουριστικό νησί σε φάση ανάπτυξης .Φοβερό επιχείρημα.Όταν έρθει η ώρα να το προβάλει στους συναδέλφους του των άλλων νησιών και δη του Ιονίου και μετά να τσακώνονται για ποιό νησί είναι τουριστικώτερο. Το έδαφος το ετοίμασε σήμερα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ γράφοντας για επιχορήγηση με 1ΔΙς € πό την Ε.Ε. προς Δήμους για να δεχτούν εγκατάσταση προσφύγων, Α ρε γλέντια Το άλλο για τη τοπική κοινωνία πόθεν προκύπτει; Κείμενο χωρίς πολιτική τεκμηρίωση που καλλιεργεί την ξενοφοβία. Αμ δεν λύνονται έτσι τΌσο σοβαρά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *