Το σχόλιο της ημέρας: Τοιχορύπανση ανεγκεφάλων

Το σχόλιο της ημέρας: Τοιχορύπανση ανεγκεφάλων

Κάποιοι κουφιοκεφαλάκηδες με εμφανέστατο το έλλειμμα φαιάς ουσίας στο κρανίο τους έσπευσαν να κοινοποιήσουν αυτό τους το έλλειμμα με σπρέι στον τοίχο του κτιρίου του Ορφέα, ενός κτιρίου-κόσμημα, από τα πιο όμορφα της ταλαίπωρης μικρής μας πόλης.

Ως εδώ δεν υπάρχει τίποτε το περίεργο, γιατί νομοτελειακά από βόθρο μπόχα θα βγει, από κόρακα “κρα” θα ακούσεις και από ηλίθιο ηλιθιότητες θα προκύψουν!

Το περίεργο για μας είναι πως προσπαθώντας τα περισσότερα τοπικά μέσα να δείξουν την αντίθεσή τους και να καυτηριάσουν τους ανεγκέφαλους και την απαράδεκτη αυτή πράξη τους,  αναπαρήγαγαν την αθλιότητα δημοσιεύοντας φωτογραφίες της και μεταφέροντας το μήνυμά της  σε πολύ περισσότερους συμπολίτες μας απ΄όσους έτυχε να την δουν περνώντας απ΄ αυτό το σημείο (που δεν είναι και το κεντρικότερο).

Και αναρωτιόμαστε: Μήπως θα ήταν πολύ καλύτερο, αντί σε τέτοιες περιπτώσεις στο όνομα της ενημέρωσης να αναπαράγουμε και να δημοσιοποιούμε παρόμοιες αθλιότητες, ρίχνοντας νερό στον μύλο των ανεγκεφάλων, απλά να σιωπούμε και να συνδράμουμε όσο μπορούμε στην εξαφάνισή τους; Και για να το πω διαφορετικά, ένα ρολό και λίγο χρώμα που θα σκέπαζε έστω και πρόχειρα (όπως π.χ. στη φωτογραφία) τις αθλιότητες όσο γρηγορότερα γίνονταν, νομίζω πως θα ήταν η πιο σωστή και ωφέλιμη αντίδραση…

Ο Σχολιαστής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *