Το σχόλιο της ημέρας: Αχ αυτά τα LED!

Το σχόλιο της ημέρας: Αχ αυτά τα Led!

Δεν χωρά αμφιβολία πως η αισθητική είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Γι αυτό και βλέπουμε κάθε λογής επιλογές στον διάκοσμο των σπιτιών γενικότερα ή στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό τους ειδικότερα.

Και για μεν τα σπίτια δεν μας πέφτει λόγος. Καλά κάνει ο καθένας και επιλέγει ότι του καπνίσει. Στους δημόσιους  στολισμούς όμως τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ διαφορετικά. Και παρότι κατανοούμε το άγχος επανεκλογής που διακατέχει την δημοτική Αρχή σε προεκλογική χρονιά -και ως εκ τούτου περιμέναμε και προβλέψαμε τις υπερβολές στον γιορταστικό διάκοσμο της πόλης που βιώνουμε- αυτό δεν δικαιολογεί ούτε την κιτσαρία ούτε την σπατάλη των αρχόντων γι αυτό το ζήτημα.

Εκείνα τα συνεχόμενα led φωτιστικά στον πεζόδρομο της αγοράς για παράδειγμα, μάλλον ξεπέρασαν την ανοχή και την αντοχή των περισσοτέρων από μας. Χάθηκε ο κόσμος να φώτιζαν με απλό κι αποδεκτό τρόπο την κεντρική πλατεία της πόλης, που θυμίζει ημισκότεινη κακόφημη περιοχή τριτοκοσμικής χώρας;

Υποφέρει που υποφέρει γενικότερα η άτυχη αυτή πόλη απ΄ την ανικανότητα της σημερινής δημοτικής Αρχής. Ας μην προστίθεται και η κακογουστιά της στα προβλήματα…

Πάντως ουδέν κακόν αμιγές καλού. Γιατί απ΄ ότι φαίνεται, η κακογουστιά της αυτή θα αποτελέσει ακόμα μια αιτία, ώστε να δουν την πόρτα της εξόδου τον Μάη μετά πάσης βεβαιότητας…

ο Σχολιαστής 

Σχολιάστε

  1. Το παράξενο για το Σχολιαστή θα ήταν να του άρεσε. Αν το έκανε ως Δήμαρχος κάποιος από τους προσφιλείς του και σκ.. να κρέμαγε θα ήταν ωραία και πρωτότυπη ιδέα.
    Όσον αφορά την αισθητική την οποία μόνο ο Σχολιαστής διαθέτει μη μου πείτε ότι διαθέτει καλύτερη αισθητική από τους καλλιτέχνες που διακόσμησαν τη Via Condotti το δρόμο της Ρώμης με τις ακριβότερες φίρμες και το ιστορικο cafe Greco με τα ίδια ακριβώς φωτιστικά.
    Με τα ανησυχητικά μυνήματα που έρχονται από τα άλλα στρατόπεδα όπου επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο τα δίνει όλα για να κοντύνει το Δήμαρχο αφού δε μπορεί να ψηλώσει τους άλλους,Φευ όμως ματαιοπονείί.
    ότι και να αραδίάσει φτηνές θεωρίες στο ίδιο στυλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *