Η φωτο της βραδιάς: Γατίσια πάρτυ

Οι τουρίστες έφυγαν τα χάλια μας όμως είναι πάντα εδώ!

Οι τουρίστες έφυγαν τα χάλια μας όμως είναι πάντα εδώ!

Μπορεί η σεζόν να τελείωσε και οι πολλοί τουρίστες να έφυγαν, όμως τα χάλια της καθαριότητας στην πόλη μας και ειδικότερα δίπλα στον Άγιο Μηνά είναι πάντα εδώ, ίδια κι απαράλλαχτα!

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι τραβηγμένη πριν από λίγα λεπτά απόψε (Τετάρτη 26-9-2018, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα) και παρότι είναι μια καθημερινή βραδιά μεσοβδόμαδα, δείχνει ανάγλυφα την κατάσταση που επικρατούσε στην καθαριότητα όλο το καλοκαίρι και που συνεχίζει να επικρατεί και τώρα!

Οπότε καταλαβαίνουμε γιατί οι μόνες που θα πενθήσουν όταν στις επόμενες εκλογές απαλλαγούμε απ΄ την παρούσα δημοτική Αρχή, θα είναι οι …γάτες! Και θα ΄χουν τα δίκια τους οι έρημες…

3 σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΦΛΟΥΔΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

  2. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    ΒΡΩΜΑΕΙ Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

  3. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ.ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ ΜΕ ΜΟΝΟ 2 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ 2 -ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ 6 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *