Τοπική Ν.Δ. προς ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο ν΄ απολογηθείτε μπορείτε

Τοπική Ν.Δ. προς ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο ν΄ απολογηθείτε μπορείτε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Λευκάδα, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

 

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να κατανοήσουν ότι μετά από 3,5 χρόνια στις όμορφες πολυθρόνες της εξουσίας το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να απολογηθούν.

Να απολογηθούν για τα ψέματα που είπαν, για το τρίτο μνημόνιο που έφεραν, για το τέταρτο μνημόνιο που μόλις συμφώνησαν, για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, για την επαχθή και άδικη υπερφολόγηση, για τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν Για το «ΌΧΙ» που μετέτρεψαν σε «ΝΑΙ» αφού πρώτα χρέωσαν τη χώρα και τους πολίτες με 100 τουλάχιστον δισεκατομμύρια. Για τα capital controls αλλά και τον αυξημένο ΦΠΑ του 24% παντού.

Να απολογηθούν για τη γενιά των 200 και 300 Ευρώ, για τη μαύρη εργασία, για το ότι κατά χιλιάδες οι νέοι άνθρωποι αφήνουν τον τόπο ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό.

Να απολογηθούν για το 1.000.000 μετανάστες που πέρασαν από την Ελλάδα μόνο το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής τους και που απλά λιαζόντουσαν για λίγο στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα και μετά εξαφανιζόντουσαν. Δηλώσεις των υπουργών τους ήταν αυτά τα λόγια!

Να απολογηθούν γιατί δέσμευσαν τη χώρα μέχρι το 2060, γιατί παρέδωσαν τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια, γιατί δεν «πήραν» ελάφρυνση χρέους, (κάποτε έσκιζαν τις γραβάτες τους ότι θα το πετύχουν) και γιατί το μόνο τους έμεινε είναι μια υπόσχεση για επανεξέταση το 2032!

Να απολογηθούν γιατί έδωσαν στους βόρειους γείτονες εθνότητα και γλώσσα. Με ποιους συμφώνησαν και τι ανταλλάγματα πήραν; Γιατί το μόνο αντάλλαγμα που μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πήραν είναι η επιστροφή των μεταναστών από τις άλλες χώρες στην Ελλάδα! Και καλύτερα να σιωπούν για την εθνική γραμμή του 2009 γιατί αν την είχαν ακολουθήσει δεν θα υπέγραφαν ποτέ μια τόσο τουλάχιστον ντροπιαστική, για τη χώρα μας και την Ιστορίας της συμφωνία.

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» είχε πει προεκλογικά ο λαϊκιστής αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Πράγματι, έτσι είναι. Για τον εαυτό του μίλαγε

 

Γραφείο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Λευκάδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *