Το Δ. Σ. της Φιλαρμονικής για την χθεσινή παρέλαση

Το Δ. Σ. της Φιλαρμονικής για την χθεσινή παρέλαση

Λευκάδα, 26 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας κατά την σημερινή συνεδρίαση της 26ης  Μαρτίου 2018, ομόφωνα αποφασίζει και ανακοινώνει:

  1. Καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε μέλος της μπάντας & μέλος του Δ.Σ. του σωματείου, χθες 25 Μαρτίου 2018, μετά το πέρας της σχολικής παρέλασης.

Πιστεύουμε ότι δεν αξίζει τέτοιας συμπεριφοράς το σωματείο, διότι η Φ.Ε.Λ. έχει αποδείξει στα 168 χρόνια λειτουργίας της και το ποιόν της και τις αξίες της και παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ΜΟΝΗ ΤΗΣ , δίχως καμία βοήθεια είναι πάντα παρούσα όπου και όταν χρειαστεί για να συνεχίσει το δύσκολο έργο της και να προσφέρει σ’ αυτόν τον τόπο.

  1. Δεν θα επιτρέψουμε στο μέλλον οποιαδήποτε απρόκλητη επίθεση, τόσο κατά οποιουδήποτε μέλους του σώματος της μπάντας, όσο και κατά οποιουδήποτε μέλους του Δ.Σ. της Φ.Ε.Λ.
  2. Για την διακοπή της χθεσινής μαθητικής παρέλασης, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν την προκάλεσε η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας. Άλλωστε το σωματείο έχει αποδείξει πολλές φορές κατά το παρελθόν, ότι οι καιρικές συνθήκες δεν την φοβίζουν ( παρελάσεις, Μ. Παρασκευή κ.λ.π.). Για το ποιος φταίει, ας ψάξουν οι αρμόδιοι του Γραφείου Φυσικής Αγωγής οι οποίοι ήταν και υπεύθυνοι για τα της παρέλασης καθώς και οι Δ/ντές των Σχολείων.

 

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον Λευκαδίτικο λαό, ότι η Φιλαρμονική Εταιρία Λευκάδας θα είναι πάντα δίπλα του και δεν θα πτοηθεί ούτε από τέτοιου είδους επιθέσεις, ούτε από καταστάσεις αποφυγής ευθυνών του κάθε ανίκανου αρμοδίου.

 

Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας

           

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *