Το σχόλιο της ημέρας: Ελευθεροτυπία αλα καρτ?

Το σχόλιο της ημέρας: Ελευθεροτυπία αλα καρτ?

Τελικά το ζήσαμε κι αυτό! Ακούσαμε τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Αθλητισμού και Π.Π. του Δήμου, τον και “κίτρινο λαγό” επονομαζόμενο από κάποιους παροικούντες στο Δημοτικό Συμβούλιο για το σύστημά του να αναρτά στο fb προβοκατόρικα σχόλια την ώρα των συνεδριάσεων ξεσηκώνοντας ολόκληρη την αντιπολίτευση,  να επιχειρεί, όχι μόνο να λογοκρίνει τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και να τους υποδείχνει τι πρέπει να γράψουν και τι όχι για το πρόβλημα της κατολίσθησης στο νταμάρι της Απόλπαινας!

Ξέχασε προφανώς ο μέχρι παρεξήγησης επικοινωνιακός υπερασπιστής και στυλοβάτης του δημάρχου, πόσο λάβρος ήταν ο ίδιος όταν ξεσπάθωνε υπέρ της ελευθερίας του Τύπου και της έκφρασης, προσπαθώντας να αντικρούσει τις παραπάνω κατηγορίες! Εκτός κι αν την ελευθεροτυπία ο σύμβουλος την αντιλαμβάνεται επιλεκτικά, ανάλογα με το πόσο εξυπηρετεί τον ίδιο ή όχι…

Έτσι εκεί που μας χρωστάγανε (εξηγήσεις και ν΄ απολογηθούν για την κουτοπόνηρη απόκρυψη της αλήθειας σχετικά με την κατολίσθηση  στην δημοτική ανακοίνωση), επεχείρησαν να “…μας πάρουν και το βόδι” (εγκαλώντας μας, προφανώς επειδή γράψαμε αυτό που  στην πραγματικότητα συμβαίνει!)

Αιδώς Αργείοι!

Ο Σχολιαστής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *