Απάντηση του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού σε δημοσίευμα…

Απάντηση του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού σε δημοσίευμα…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

 

Θέμα : Απάντηση σε δημοσίευμα

Σχετικά με την ανώνυμη «καταγγελία» που δημοσιεύτηκε σε τοπική ιστοσελίδα και που αφορά στο σχολείο μας, έχουμε να αναφέρουμε ότι:

Το περιεχόμενο του εν λόγω κειμένου δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση επίσημη θέση του Συλλόγου μας, βρίθει ανακριβειών και έχει ως σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων και την πρόκληση τεχνητής αναστάτωσης στο σχολικό περιβάλλον των παιδιών μας. Είναι εμφανές, δε, ότι  συντάχθηκε από μικρή ομάδα, γνωστή σε εμάς, που αποτελεί ευτυχώς ισχνή μειοψηφία ανάμεσα στους γονείς, που, σχεδόν στο σύνολό τους, είναι άνθρωποι σοβαροί με πραγματικό ενδιαφέρον για την παρεχόμενη στα παιδιά μας εκπαίδευση.

Να αναφέρουμε επίσης ότι το Δ.Σ. του συλλόγου μας παραβρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 22-12-2017, στην όμορφη γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές του σχολείου μας, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, και για την οποία αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα συνεχίσει αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες το πλούσιο έργο που έχει ξεκινήσει από πέρυσι, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των παιδιών μας.

 

                                                                                                                                  Το Δ.Σ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *