Ανοιχτή επιστολή στον Δήμαρχο μιας Καλαμιτσιώτισσας

Επιστολή στον Δήμαρχο μιας Καλαμιτσιώτισσας

Της Νefeli Melina

Κύριε Δήμαρχε,
ευχαριστούμε για τα φανάρια που τοποθετήσατε στο χωριό μας , το Καλαμίτσι για να διευκολύνετε την ομαλή διέλευση των αυτοκινήτων.
Αλλά υπάρχουν πολλά αρνητικά.
Το χωριό έχει ερημώσει από τουρίστες γιατί όσοι περνούν για να πάνε στις παραλίες μας, στην επιστροφή προτιμούν να φύγουν από  άλλο δρόμο παρά να περάσουν μέσα από το χωριό.
Η αναμονή των έξι λεπτών είναι εκνευριστική, ούτε σταματούν στο χωριό στο πέρασμα τους με αποτέλεσμα τα μαγαζιά να δουλεύουν μόνο με τους εδώ κατοίκους και τουρίστες, επίσης έχει παρατηρηθεί το γεγονός να ανάβουν πράσινο ταυτόχρονα και τα δύο φανάρια με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν τα αυτοκίνητα και να ανάβουν τα αίματα γιατί όλοι θεωρούν ότι νομίμως ξεκίνησαν και οι άλλοι παράνομα και οι ντόπιοι να είναι μονίμως αγχωμένοι για να βγουν με τα αυτοκίνητα τους από το χωριό μιας και οι μισοί ξεκινούν από το πάνω μέρος που δεν έχει πρόσβαση στο φανάρι εισόδου στο κέντρο.
Σας ενημερώνω. Ελάτε να δείτε, μιλήστε με τους κατοίκους και αν μπορείτε να βρείτε άλλη λύση.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα πάντως είναι η επιβίωση των καταστημάτων μέσα στο χωριό, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Το κράτος απαιτεί το μερίδιο του που είναι και το μεγαλύτερο, αλλά να μην πεθάνουμε και οι υπόλοιποι…
Καλή σας μέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *