Η μαγική εικόνα της ημέρας: Καμήλες στα χιόνια!

%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1

Ο άνθρωπος της δημοτικής Αρχής που εμπνεύστηκε αυτά τα αριστουργήματα της φωτογραφίας, τελικά πρέπει να είναι μεγάλος καλλιτέχνης και με εντελώς αχαλίνωτη τη φαντασία! Γιατί δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο για ένα συνηθισμένο μυαλό, να  καταφέρει να στείλει τις …καμήλες στα βουνά με τους χιονάνθρωπους και  να μπερδευτούν οι φοίνικες με τα έλατα!

Σχολιάστε

  1. Είναι δείγματα τέχνης που με τον καλύτερο τρόπο μπορούν να διαφημίσουν, να αναδείξουν την Λευκάδα για τα υπέροχα αρχιτεκτονικά της οικοδομήματα, την μοναδική ομορφιά του ιστορικού της κέντρου (που τόσο άσχημα χτυπήθηκε φέτος από την πυρκαγιά), τη γραφικότητα των ορεινών της περιοχών, την μοναδική παράδοση του τόπου μας που βρίσκεται καλά φυλαγμένη στα μουσεία και τις βιβλιοθήκες της! Και μάλιστα όλα αυτά στην είσοδο του νησιού! Καταφέρνουν να δημιουργήσουν την πρώτη εντύπωση στον επισκέπτη.
    Μία παράκληση: Του χρόνου θα θέλαμε να δούμε και κατασκευές από πάγο, κάστρα, όπως κάνουν και στο Ροβανιέμι, στην Φινλανδία (το χωριό του Santa Claus).

    Για λίγο προβληματισμό: στα θρησκευτικά μάθαμε πως:
    Ο Μέγας Βασίλειος είναι από την Καππαδοκία και Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε στη Βηθλεέμ … όπως επίσης και ο Άγιος Νικόλαος (Santa Nicolaus) είναι από τα Μύρα της Λυκίας. Χιόνιζε τότε σε εκείνα τα μέρη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *