Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λευκάδας κρίνεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Διακήρυξης παραχώρησης του Τουριστικού Περιπτέρου του Λ. Τ.

%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%b1

Δικάστηκε πριν από λίγο στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λευκάδας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της διακήρυξης παραχώρησης του Τουριστικού Περιπτέρου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας που κατέθεσε (δια του δικηγόρου του) ο γνωστός επιχειρηματίας Τριαντάφυλλος Βλάχος δια την οποίας ζητεί να ανασταλεί η εκτέλεση της σχετικής διακήρυξης και να ανασταλεί κάθε πράξη για την διενέργεια του διαγωνισμού αυτού.

Η αίτηση βασίζεται σε μια σειρά από νομικά αλλά και επιχειρήματα ουσίας, με κυριότερο το γεγονός πως στην προκήρυξη δεν έχουν οριστεί τα μέλη της Επιτροπής του Λ.Τ. που θα διενεργήσει και θα αξιολογήσει τον διαγωνισμό…

Η σχετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι με ανάρτησή τους οι τοπικές ιστοσελίδες ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ και ΑΡΩΜΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ανέδειξαν το θέμα στις 4 Δεκεμβρίου σαν αποτέλεσμα προσωπικής έρευνας στο Διαύγεια. Την επόμενη μέρα, και οι δυο ιστοσελίδες με σχόλιά τους διευκρίνιζαν την προέλευση της διακήρυξης (σαν είδηση) και το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ μάλιστα δημοσίευσε άρθρο-σχόλιο με τίτλο “Εν κρυπτώ;” που βασικά σχολίαζε την μη μέγιστη δημοσιοποίηση της σχετικής προκύρυξης σε όλα τα τοπικά Μέσα, όπως θα ήταν το φυσικό, αφού μεγαλύτερη δημοσιότητα ενδεχομένως θα βοηθούσε να πληροφορηθούν την διακήρυξη περισσότεροι ενδιαφερόμενοι  επιχειρηματίες, με αυτονόητη την ωφέλεια του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου που είναι το Λ. Τ.

Εν αναμονή της δικαστικής απόφασης, θα πρέπει να πούμε πως ανεξαρτήτως απ΄αυτήν και του νομικού της αποτελέσματος, φυσικό είναι ο λογικός προβληματισμός για την φειδωλή δημοσιοποίηση της διακήρυξης να παραμείνει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *