Γιάννης Προύντζος και Νίκος Βερύκιος ολοκλήρωσαν το βίντεο-κλιπ για το τραγούδι “Δεύτερο Ξύπνημα”

1%ce%b2%ce%b5%cf%8110

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν οπότε οι Γιάνης Προύντζος και Νίκος Βερύκιος χαλαρώνουν στην παραλία της Σικελιανού…

Ένα ολόκληρο τριήμερο και πλάνα από ολόκληρο το νησί της Λευκάδας χρειάστηκαν ο ανερχόμενος νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Προύτζος κι ο δικός μας Νίκος Βερύκιος για να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα απ΄το βίντεο-κλιπ για το τραγούδι του πρώτου “Δεύτερο Ξύπνημα“. Είναι γνωστή άλλωστε η επιμονή του Νίκου στην τελειότητα, όταν μάλιστα πρόκειται για δουλειά στην οποία συμπρωταγωνιστεί ο ίδιος…

2%ce%b2%ce%b5%cf%818

Με φόντο τα Πριγκιπόνησα…

3%ce%b2%ce%b5%cf%811

Αναζητώντας πάντα την τελειότητα…

Η φιλία του καλλιτέχνη με τον Νίκο ήταν η αιτία που τα γυρίσματα έγιναν στη Λευκάδα, διαφημίζοντας έτσι και τις ομορφιές του νησιού μας. Το βίντεο-κλιπ, στο οποίο εκτός των πρωταγωνιστών που προαναφέραμε παίζουν η Μαριαλένα Βούλγαρη κι η Κασσιανή Κάτσενου, γυρίστηκε στον πεζόδρομο περιπάτου στο Βόρειο ψαρολιμανάκι της Λευκάδας μετά την ξύλινη γέφυρα και απέναντι απ΄την Σικελιανού, σε δυο-τρία χαρακτηριστικά σοκάκια της πόλης, στο Κάθισμα, στα Σύβοτα, στο δρόμο απ΄ το Περιγιάλι προς τα Πλατύστομα με φόντο την υπέροχη θέα στα  Πριγκιπόνησα και αλλού!

4%ce%b2%ce%b5%cf%813

Φωτογραφίες πάνω και κάτω: Γυρίσματα στην πόλη…

6%ce%b2%ce%b5%cf%812

5%ce%b2%ce%b5%cf%819

Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείψει το Κάθισμα…

Την (ελληνική) μουσική για το τραγούδι “Δεύτερο Ξύπνημα” έγραψαν η Μελίνα Μακρή κι ο Φράνκυ Λούβαρης, ενώ οι στίχοι είναι της Ευανθίας Μάγνη.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Προύτνζος απόψε (Παρασκευή 14-10) το βράδυ εμφανίζεται live στο “Κάρμα”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *