Ο Καστός ερωτά την Δημοτική Αρχή και ζητά απαντήσεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Πέτρος Γιαννούτσος, πρώην αντιδήμαρχος Καστού θέτει εύλογα ερωτήματα που αφορούν όλους στον Καστό και περιμένει (μάλλον μάταια) απαντήσεις! Προσέξτε τον:

Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια, υπογράφτηκε σύμβαση μεταξύ του πρώην δημάρχου Λευκάδας (Αραβανή Κώστα) και του εργολάβου (Δρακάτου Λεωνίδα) για την κατασκευή του έργου πλακόστρωσης και τσιμεντόστρωσης των δρόμων εντός του οικισμού της δημοτικής κοινότητας Καστού, προϋπολογισμού 230.000 ευρώ.
Το αντίστοιχο έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ στον Κάλαμο, νομίζω έχει τελειώσει. Μπορεί να μας πει κάποιος από τον δήμο ,Καστό ή Λευκάδα, γιατί το ανωτέρω έργο δεν έχει γίνει ενώ στον Κάλαμο έγινε; Και με ποια αιτιολογία παίρνει (αν παίρνει) παράταση ο εργολάβος;
1) Υ.Γ. : Συγκεκριμένα θα γινόταν:
α) Η συνέχιση της πλακόστρωσης από το σπίτι της Εριφύλης Τριλίβα- Θεογιάννη έως και το σπίτι του Χαμπάρια.
β) Μετά από κει και από το σπίτι του Τσουρδή να γίνει τσιμεντόστρωση του κεντρικού δρόμου (στο μέσον σκαλοπάτια , όπου χρειάζεται) έως το καρτοτηλέφωνο στου Γουρέ και μετά να συνεχίσει η πλακόστρωση έως του Τσίντα.
γ) Πλακόστρωση δεξιά στα δρομάκια , 1 προς του Μπλάκη, 2 προς του Μπίχτη και 3 προς του Δέλτα, ώστε να ενωθεί με του Λουράντου και Παναγία προς λιτρουβιό.
δ) Πλακόστρωση αριστερά στα δρομάκια, 1 προς Ρούπα, Στέλιου Ρήγα, Καούνη, Αναστάση, Τριάντη, 2 προς Παντελή Μπαρτζέου, Καραφωτιά, Τζον και στενό από Άγγελου προς Καούνη και προς Βαλιάνο και να σταματήσει στην είσοδο του σπιτιού του Θανάση Τριλίβα στα παγκάκια.
ε) Πλακόστρωση του δρόμου από κελιά προς το σπίτι των Κώστα και Νίκου Γιαννούτσου- Νίκης.
στ) Πλακόστρωση προς Πολύβιου και από Σταθέλου έως ταβέρνα Chef John.
ζ) Και όπου υπάρχουν πλακοστρώσεις και έγινε διαπλάτυνση του δρόμου, να γίνει στο υπόλοιπο πλακόστρωση.
η) Η τσιμεντόστρωση που θα περίσσευε από τον κεντρικό δρόμο, θα έπεφτε στον περιφερειακό δρόμο.
2) Υ.Γ. : Για τα έργα αυτά, Καστού και Καλάμου, τρέξαμε πάρα πολύ ο πρώην αντιδήμαρχος Καλάμου (Σώλος) και εγώ. Πολύ περισσότερο δε αυτός. Από το Υπουργείο Ανάπτυξης δόθηκαν τα χρήματα , τα οποία τα αφήσαμε στο ταμείο του δήμου.
Μπορείτε να σκεφτείτε πως θα ήταν οι γειτονιές του χωριού εδώ και 2 χρόνια; Γιατί δεν μιλάει κανείς;

Πηγή: ομάδα KASTOS ISLAND στο fb

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *