Μάθανε πως …ρυπαινόμαστε και πλακώσανε κι οι γείτονες!

Μον. 2

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, παρατηρούνταν μεγάλη αφισορύπανση στην πόλη μας, όπου υπάρχει πληθωρισμός και συνωστισμός εκδηλώσεων. Αυτή την περίοδο όμως φέτος, το κακό έχει φθάσει σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Ούτε επίτηδες να το έκαναν για τον αντιδήμαρχο κ. Νικητάκη, που όπως θα θυμάστε, βγήκε λάβρος, ανυποχώρητος και άτεγκος μαχητής κατά της αφίσας και της πινακίδας, με βαρύγδουπες μάλιστα δηλώσεις, αμέσως μόλις ανέλαβε το καθήκον να αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής μας!

Όμως τι να σου κάνει κι αυτός ο καψερός, όταν ο μεγαλύτερος ρυπαντής του είδους -και με διαφορά- είναι το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, που έχει για πρόεδρό του τον ίδιο το δήμαρχο;

Οπότε δεν είναι καθόλου παράξενο που μάθανε κι οι απέναντι πως …ρυπαινόμαστε -τι διάβολο, μια πόρτα είμαστε- κι είπαν να μας βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι!

Και σ’ ανώτερα λοιπόν, κύριοι της δημοτικής Αρχής…

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πάρτε μια γεύση απ΄τα χάλια μας… Κολώνα για κολώνα δεν έμεινε αλώβητη απ΄τις πρωτόγνωρου μεγέθους γιαγαντοαφίσες, απ΄τις …φουσκωτές, απ’ τις χάρτινες κάθε λογής και μεγέθους, ακόμα κι απ΄τις …”διόροφες”! Κοινή συνισταμένη σχεδόν σε όλες, η παρουσία του Πνευματικού Κέντρου!

Ντροπή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *