Το “ανέκδοτο” της ημέρας: Με αφορμή την σημερινή παρέλαση

1σ 2σ
Του Ν. Γαζή
Η τεχνολογική εξέλιξη έχει φέρει όλο τον κόσμο με μια φωτογραφική, μ΄ ένα κινητό ή μ΄ ένα τάμπλετ στο χέρι να διαγκωνίζεται με τους άλλους, προσπαθώντας να βγάλει καλύτερες φωτογραφίες, από τις κάθε είδους παρελάσεις που γίνονται, όπως π.χ. την σημερινή, κάτι βέβαια που είναι φυσικό και θεμιτό (και πολύ καλά το κάνουν οι άνθρωποι). Επειδή όμως έτσι κάνουν δύσκολη τη ζωή και τη δουλειά των ανθρώπων των τοπικών Μ.Μ.Ε., που καλώς ή κακώς είναι αυτοί που ενημερώνουν την κοινή γνώμη, αναρωτιόμαστε: Μήπως θα μπορούσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας να διευκολύνει τους (διαπιστευμένους μόνο) ανθρώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε. σε παρόμοιες περιπτώσεις, στήνοντας ειδικά γι αυτούς ένα πρόχειρο λυόμενο παταράκι (ύψους 1,5 με 2 μέτρα) σε κάποιο κατάλληλο σημείο της διαδρομής;

Και για να μην πει κανείς πως ο γράφων το προτείνει επειδή ενδιαφέρεται για τον εαυτό του, δηλώνει πως ο ίδιος θα εξαιρεθεί .(Άλλωστε σαν δήθεν “δημοσιογράφος” που είναι, έτσι κι αλλιώς θα κόβονταν στην διαπίστευση…).

Αυτό πάντως θα ήταν ένα τεράστιο βήμα μπροστά για την ηγεσία του Π. Κ., έστω κι αν με τη συγκεκριμένη δημοτική Αρχή -και με την δεδομένη ¨αγάπη¨ της προς τα μέσα, περισσότερο σαν ανέκδοτο ακούγεται παρά σαν πρόταση με την παραμικρή πιθανότητα υλοποίησης! Γι αυτό άλλωστε και την χαρακτηρίσαμε απ΄ την αρχή σαν “ανέκδοτο”

3σ 4σ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *