Το μουσικό ταξίδι του ΟΡΙΕΝΤ ΕΞΠΡΕΣ φτάνει στο Νιοχώρι

Το μουσικό ταξίδι του ΟΡΙΕΝΤ ΕΞΠΡΕΣ φτάνει στο Νιοχώρι

Το μουσικό ταξίδι του ΟΡΙΕΝΤ ΕΞΠΡΕΣ φτάνει στο Νιοχώρι

Ο ΜΕΛΑΝΥΔΡΟΣ σας προσκαλεί την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 20:30 στο σχολείο στο Νιοχώρι στη μουσική διαδρομή «ORIENT EXPRESS»
Tο μουσικό πρόγραμμα με τίτλο το Orient Express σας υπόσχεται μια μελωδική βραδιά που θα μας παρασύρει να ακολουθήσουμε νοερά το δρομολόγιο του θρυλικού Orient Express από την Κωνσταντινούπολη, τη Βουδαπέστη, τη Βιέννη και το Παρίσι, στο θρυλικό ταξίδι του.
Οδηγός μας, ο δεξιοτέχνης βιολιτζής Κυριάκος Γκουβέντας, που γράφει και τα κείμενα μαζί με την Εύη Μάζη στο τραγούδι, τον Δήμο Βουγιούκα στο ακορντεόν και το Γιάννη Τσέρτο στο πιάνο.
Ένα φανταστικό «δρομολόγιο» με βαγόνια τις μουσικές του κόσμου και «ατμομηχανή» την ακωδικοποίητη μαγεία της Ανατολής και τον ρομαντισμό της Δύσης.
Ένα μουσικό οδοιπορικό, με ανατολίτικες μελωδίες και τραγούδια της Κωνσταντινούπολης, Βιεννέζικα βαλς, Αργεντίνικα τάνγκο, Γαλλικά τραγούδια της Εντίθ Πιαφ, πόλκες, Ουγγαρέζικους χορούς και τσάρδας, σε μια Παριζιάνικη ατμόσφαιρα της εποχής του μεσοπολέμου, από τα καφέ αμάν της Πόλης ως τα γαλλικά καμπαρέ.
Οδεύοντας προς το καλοκαίρι αυτό το νοερό μουσικό ταξίδι μας φέρνει τα πιο αισιόδοξα μηνύματα της αγάπης, της αποδοχής και της αλληλεγγύης, αλλά και αισθήματα, εμπειρίες και βιώματα που μας ανανεώνουν καθολικά.
Συμμετοχή ελεύθερη!
Τηλ επικοινωνίας: 698 195 4556
Καλή αντάμωση !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *