Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου διαμαρτύρεται αλλά και ζητά συγνώμη!

Σκιαδαρεσης

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Σκιαδαρέσης ενώ διαμαρτύρεται έντονα στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αλέξανδρο Βεροιώτη για τον αποκλεισμό του απ΄τους ομιλητές…

Διαμαρτυρία Προέδρου Επιμελητηρίου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 4/2 και ώρα 10.30 πμ η συγκέντρωση στον Άγιο Μηνά Λευκάδας προκειμένου οι πολίτες να δηλώσουν τη πλήρη αντίθεσή τους στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Η τεράστια συμμετοχή αποδεικνύει χωρίς καμιά αμφιβολία ότι η συγκέντρωση δεν είχε κομματικό περιεχόμενο, αφού υπήρχαν άνθρωποι από όλες τις παρατάξεις, αλλά και όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.
Ωστόσο, στην ομιλία που προηγήθηκε της πορείας το λόγο πήραν αποκλειστικά οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, οι οποίοι αρνήθηκαν να επιτρέψουν σε επικεφαλής άλλων φορέων και συλλόγων (που δεν ανήκουν στο ΠΑΜΕ) να τοποθετηθούν σχετικά!
Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός να καπηλεύεται μια συγκεκριμένα ομάδα ανθρώπων την πάνδημη αντίδραση του συνόλου των πολιτών και να μην επιτρέπει να λάβουν το λόγο άνθρωποι που εκπροσωπούν επαγγελματικές –και όχι κομματικές- ομάδες.
Είναι περιττό να ειπωθεί ότι τα προβλήματα είναι συλλογικά και για το λόγο αυτό το Επιμελητήριο Λευκάδας προέτρεψε τα μέλη του να συμμετάσχουν στη γενική απεργία αλλά και στην πορεία που πραγματοποιήθηκε. Η παραπάνω, όμως, συμπεριφορά των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ μας οδηγεί στη διαπίστωση ότι τελικά η επιλογή αυτή ήταν εσφαλμένη, αφού δεν υπήρχε καμία πρόθεση ένταξης των μελών του φορέα σε μια καθαρά κομματική πορεία και θα ήταν προτιμότερη η οργάνωση μιας ξεχωριστής συγκέντρωσης του επαγγελματικού κόσμου της Λευκάδας εντελώς απαλλαγμένη από κομματικές αποχρώσεις! Για όλους τους παραπάνω λόγους επιβάλλεται να ζητήσουμε συγνώμη από τους επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Λευκάδας για αυτή την απόφαση.

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *