Το σχόλιο της ημέρας: Ζητείται γιατρός!

γιατρος

Για το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ νοσεί βαρύτατα τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Μια ασθένεια που έχει ήδη διαγνωσθεί είναι η Λαφαζανίτιδα. Μια άλλη που προϋπήρχε σε ύπνωση αλλά  είναι σε έξαρση τελευταία, είναι η Μητροπουλίτιδα. Οι δυο αυτές ασθένειες, αλλά και μερικές άλλες, ήρθαν να προστεθούν στην οξεία κωλοτουμπίτιδα, που έχει εξουθενώσει τον ασθενή απ΄την υπογραφή του 3ου μνημονίου και μετά.

Στα τοπικά, τη ζημιά δεν την κάνουν μόνο οι ασθένειες αλλά και το νοσηλευτικό μας ίδρυμα, τα απίστευτα χάλια του οποίου χρεώνονται κυρίως στον πρώην βουλευτή (και εκ νέου υποψήφιο).

Τούτων δοθέντων και βλέποντας οι κομματικοί αρμόδιοι πως η έδρα είναι χαμένη, έψαξαν εναγωνίως για τη λύση του προβλήματος. Κι όπως ήταν φυσικό, κατέληξαν πως χρειάζονται επειγόντως αυτό που χρειάζεται  κάθε βαριά ασθενής: Ο κατάλληλος γιατρός και το κατάλληλο φάρμακο!

Ο (δεύτερος) γιατρός λοιπόν βρέθηκε που θα μπει δεύτερος στο ψηφοδέλτιο, με την ελπίδα πως θα καλύψει την ανεπάρκεια του πρώτου και θ΄αντιστρέψει την πορεία του ασθενούς. Είναι παλαιόθεν γιατρός ασφαλιστικού φορέα κι έχει υπηρετήσει τα κοινά σαν δημοτικός σύμβουλος. Απομένει βεβαίως ν΄αποδειχθεί πως είναι κι ο κατάλληλος κι όχι ότι απλά βγάζει κάποια υποχρέωση, στον τόπο των προτομών που ζούμε…

Κάποιοι εκ των κομματικών πάντως, έχουν μουτρώσει γιατί δεν πολυεμπιστεύονται -όχι τόσο τον νέο γιατρό όσο- την (πολιτική) καταγωγή του. Είχαν βλέπετε και τον άλλο (με εξίσου θολή την καταγωγή) και είδαν την καζάντια του. Και ψάχνουν εναγωνίως μέχρι την Κυριακή -που λήγει η σχετική προθεσμία- να βρουν και τρίτο γιατρό, απ΄τα γεννοφάσκια του δικό τους όμως αυτόν, μήπως κι έτσι αυξηθούν οι ελπίδες ανάκαμψης του ασθενούς ώστε να σωθεί κι αυτός κι η παρτίδα. Οπότε δεν αποκλείεται να το δούμε κι αυτό: Ένα ψηφοδέλτιο με τρεις γιατρούς!

“Αμ αυτό δεν θα είναι ψηφοδέλτιο”, σχολίασε ο θυμόσοφος φίλος μου. “Νοσηλευτικό ίδρυμα -και μάλιστα με περισσότερους γιατρούς απ΄ότι το Νοσοκομείο μας- θα είναι!”

Υ.Γ: Απομένει βέβαια να βρεθεί και το κατάλληλο για την περίσταση φάρμακο…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *