Επιτυχημένη ή όχι η πρώτη ενέργεια της νέας Δημοτικής Αρχής?

Η πρώτη ενέργεια της νέας Δημοτικής Αρχής

Φωτο 1 (τραβηγμένη στις αρχές του Γενάρη 2024)

Αυτή ήταν η πρώτη ενέργεια με την οποία επέλεξε να σηματοδοτήσει την θητεία της η νέα δημοτική Αρχή Λευκάδας: Σε μια προφανή προσπάθεια να δηλώσει την πρόθεσή της για ριζοσπαστικές αλλαγές, μετέφερε την ένδειξη  “ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ”  από την πλάγια όψη του Διοικητηρίου που ήταν (βλέπε Φωτο 2) στην πρόσοψη και την τοποθέτησε αρκετά δεξιότερα από την κύρια είσοδο του κτιρίου, όπως φαίνεται στην πάνω φωτο 1.

Μόνο που η εικόνα τώρα μπερδεύει όπως μου λένε αρκετούς από τους ξένους επισκέπτες μας, οι οποίοι μη γνωρίζοντας να διαβάζουν ελληνικά,  μπαίνουν μέσα και ψάχνουν το γκισέ, νομίζοντας πως πρόκειται για …τραπεζικό κατάστημα!

*****

Επιτυχημένη ή όχι η πρώτη ενέργεια της νέας Δημοτικής Αρχής?

Φωτο 2 (τραβηγμένη στις 3 Ιουνίου 2013)- με άψογα βαμμένα τα κάγκελα…

*****

Επιτυχημένη ή όχι η πρώτη ενέργεια της νέας Δημοτικής Αρχής?

Φωτο 3 (τραβηγμένη σήμερα 26 Μαρτίου 2024)

Και αυτή εδώ (η φωτο 3) είναι η εικόνα που εμφανίζει η προηγούμενη είσοδος του Δημαρχείου σήμερα, η οποία να σημειωθεί, ότι παρά την επιχειρούμενη αλλαγή, είναι αυτή που συνεχίζει να χρησιμοποιείται από όλους τους συνδημότες μας. Βλέπουμε λοιπόν πως με την αλλαγή που έγινε, απλά τονίστηκε η κακομοιριά κι η εγκατάλειψη με το άβαφο  κενό που έμεινε πάνω από την πόρτα, το οποίο ήρθε να ενισχύσει την  απαράδεκτη εικόνα με τα σκουριασμένα κάγκελα!

Κάποιοι λένε πως η έμπνευση ολόκληρης αυτής της αλλαγής που επιχειρήθηκε, δεν ήταν του Δημάρχου αλλά των “επικοινωνιολόγων”  που βρίσκονται δίπλα του από την πρώτη μέρα της “ενθρόνισής” του. Εγώ δεν ξέρω ούτε για την πατρότητα  ούτε για την μητρότητα της έμπνευσης. Εκείνο όμως που εκτιμώ, είναι πως θα σηματοδοτούσαν πολύ πιο επιτυχημένα την αλλαγή, αν έβαζαν έναν εργάτη να χρωματίσει τα  σκουριασμένα κάγκελα και άντε, κι ένα τμηματάκι  του τοίχου γύρω από την είσοδο…

Ο Σχολιαστής

 

2 σχόλια

  1. Σοβαρή ειδησεογραφία !!!
    Πείτε τα πραγματικά προβλήματα που έχει το νησί !!!

    • FortsaLefkada

      Δεν είναι ειδησεογραφία, είναι άρθρο-σχόλιο. Μην μπερδεύετε τα εσώρουχα με τις γραβάτες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *