Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του περιφερειάρχη Ι.Ν. Γιάννη Τρεπεκλή

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του περιφερειάρχη Ι.Ν. Γιάννη Τρεπεκλή

Με αφορμή τον ερχομό του νέου έτους και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής εξέδωσε το ακόλουθο πρωτοχρονιάτικο ευχετήριο μήνυμα:

«Υποδεχόμαστε το νέο Έτος με την ελπίδα και την αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά. Το 2024 σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας περιόδου για τα νησιά μας και την Περιφέρειά μας.

Ζυγίζοντας τα όσα μας έφερε η προηγούμενη χρονιά, τόσο για τον κόσμο, τη χώρα μας αλλά και τον τόπο μας, μένει ένα θετικό μήνυμα, που μας δίνει την πεποίθηση ότι οι μέρες που θα έρθουν, θα είναι καλύτερες από το πρόσφατο παρελθόν. Παρά το δυσμενές περιβάλλον που διαμορφώθηκε από τα γεγονότα που συνέβησαν το 2023, αποδείξαμε ότι στηριζόμενοι στις διαχρονικές αρχές και αξίες μας, ακόμα και μέσα από αντίξοες συνθήκες, μπορούμε να γινόμαστε δυνατότεροι, να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να διεκδικούμε με αποφασιστικότητα και τόλμη, το αύριο που οραματιζόμαστε και δικαιούμαστε.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, μαζί με τις ευχές μας, θέλουμε να δεσμευτούμε ότι θα εργαστούμε άοκνα, με αποφασιστικότητα και επιμονή, για να αναδείξουμε και να καταστήσουμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, πρότυπο ευημερίας και προόδου.

Στη φαρέτρα μας διαθέτουμε τα πλέον αποτελεσματικά όπλα, που είναι η θέληση μας, η εργατικότητά μας, το πνεύμα συνεργασίας με όλους και η πεποίθησή μας ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας.

Υποδεχόμαστε την καινούργια χρονιά, με την εδραία πεποίθηση ότι στις προκλήσεις που ορθώνονται μπροστά μας θα απαντήσουμε με θάρρος και αποφασιστικότητα και θα πετύχουμε.

Εύχομαι σε όλον τον κόσμο, σε όλους τους κατοίκους των νησιών μας, υγεία, ειρήνη, οικογενειακή ευτυχία και ευημερία.

Γιάννης Τρεπεκλής
Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *