Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Απανταχού Κομηλιωτών “Η ΠΑΝΑΓΙΑ”

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Απανταχού Κομηλιωτών “Η ΠΑΝΑΓΙΑ”

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αθήνα 12-12-23                

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 διεξήχθησαν, με ηλεκτρονική ψηφοφορία, οι εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Η συμμετοχή στις εκλογές υπήρξε μεγάλη (118 μέλη ψήφισαν) και προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

  • Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι Ελευθερία Μελά του Σπυρίδωνος, Ζώης Τζεφρώνης του Δημητρίου, Νικόλαος Μαραγκός του Φωτίου, Γεώργιος Βουκελάτος του Σπυρίδωνος, Νικόλαος Κονιδάρης του Γερασίμου, Σπυρίδων Τζεφρώνης του Κωνσταντίνου και Ελένη Συμεωνίδη του Θεοδώρου, και επιλαχόντες οι Αικατερινή Περδικάρη του Γεωργίου, Ολυμπία Μαραγκού του Ευσταθίου, Θεόδωρος Μαραγκός του Σπυρίδωνος και Κωνσταντίνος Μαραγκός του Αποστόλου.
  • Για την Ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Ευστάθιος Μαραγκός του Θεοδώρου, Δημήτριος Μαραγκός του Γερασίμου και Σπυρίδων Βουκελάτος του Γεωργίου, και επιλαχών ο Γεώργιος Βερύκιος του Παναγιώτη.

Σε συνεδρίαση, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την συγκρότησή του σε σώμα προέκυψε ομόφωνα η παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος :Ζώης Τζεφρώνης
 Αντιπρόεδρος :Ελευθερία Μελά
Γ. Γραμματέας :Γεώργιος Βουκελάτος
Ταμίας :Νικόλαος Μαραγκός
Μέλος :Νικόλαος Κονιδάρης (τομέας εκδηλώσεων)
Μέλος :Σπυρίδων Τζεφρώνης (τομέας ιστοσελίδας και διαδικτύου)
Μέλος :Ελένη Συμεωνίδη (τομέας πολιτισμού και νεολαίας)

 

Τέλος όλοι οι υποψήφιοι θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τα μέλη του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας και ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Μαζί, εκλεγέντες και επιλαχόντες, θα καταβάλουμε τις προσπάθειές μας για το καλό του Συλλόγου του Χωριού και των Ανθρώπων του.

 

Για τον Σύλλογο,

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Απανταχού Κομηλιωτών “Η ΠΑΝΑΓΙΑ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *