Γιατί συντάχτηκα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαράλαμπο Καλό

Γιατί συντάχτηκα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαράλαμπο Καλό Χ

του ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ

-Γιατί ζει και εργάζεται στη Λευκάδα και είτε σαν  δήμαρχος είτε σαν επικεφαλής της παράταξής του θα παραμείνει εδώ και μετά τις εκλογές να παλεύει στην αίθουσα του Δ.Σ. για τα προβλήματα  του τόπου.

-Γιατί έχει  αυτοδιοικητική εμπειρία, είναι σε μια άκρως παραγωγική ηλικία και (εκτός  δραματικού ανθρώπινου απροόπτου θα είναι δήμαρχος για ολόκληρη την θητεία του ο ίδιος κι όχι κάποιος αντιπρόσωπος ή αντικαταστάτης του, άγνωστος σε μας σήμερα.

-Γιατί μολονότι στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας του είχε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της πανδημίας κατάφερε να ανταποκριθεί με επιτυχία στα καθήκοντά του και να πάει τη Λευκάδα πολλά βήματα μπροστά.

-Γιατί έχοντας μόνο 6 δικούς του δημοτικούς συμβούλους, λόγω του σχετικού νόμου, κατάφερε να ισορροπήσει και να συνεργαστεί επιτυχώς με τρεις διαφορετικές παρατάξεις.

-Γιατί ποτέ δεν λειτούργησε σαν κομματικός εγκάθετος κάποιου κόμματος και συνεργάστηκε άριστα με τον βουλευτή και όλους τους θεσμούς πετυχαίνοντας σημαντικά πράγματα για τη Λευκάδα.

-Γιατί όπως ομολόγησε ο αρχικός αλλά και σημερινός εκλογικός αντίπαλός του Τάσος Γαζής σε συνέντευξή του κατάφερε να φέρει τα περισσότερα χρήματα για έργα που δεν είχε ξαναδεί  η Λευκάδα. Κι όταν αυτό το λέει ο αντίπαλός του, τότε ασφαλώς έχει μεγάλη βαρύτητα…

-Γιατί κατάφερε να απαλλάξει τη Λευκάδα από τον εφιάλτη των σκουπιδιών και τις πυρκαγιές τους ο καπνός των οποίων ήταν ο μέγας εφιάλτης για όλους τους δημότες.

-Γιατί έδειξε πως ακούει τους δημότες και ανέλαβε την μεγάλη ευθύνη  να κόψει δια μιας τον γόρδιο δεσμό που κληρονόμησε για την παραχώρηση του περίπτερου στο Κάστρο…

-Γιατί κατάφερε να αναστήσει έργα παρατημένα για πολλά χρόνια όπως το κλειστό θέατρο της Λευκάδας και να κατασκευάζει έργα που στοίχειωναν για διάφορους λόγους όπως το ανοιχτό θέατρο, ο φονικός κόμβος στο Νεκροταφείο, ο περιφερειακός δρόμος  της Λευκάδας κ.α.

-Γιατί κατάφερε να αναβαθμίσει το Φεστιβάλ, φιλοξενώντας -πρώτος αυτός- τα  συγκροτήματα σε ξενοδοχεία κι όχι στα ράτζα των σχολείων…

-Γιατί  πολιτεύεται με τιμιότητα, πολιτισμό κι ευγένεια, χωρίς να εκμαυλίσει, να εκβιάσει, να απειλήσει κανένα ή να εμπλακεί σε ύποπτες «μεταγραφές» υποψηφίων δίκην ποδοσφαίρου…

-Γιατί έχει αποδείξει πως δεν υποκύπτει σε πιέσεις «παραγόντων» και επίδοξων «συντονιστών» του τόπου και τιμά τον λόγο και τις υποσχέσεις του δημόσιες ή προσωπικές.

Τέλος και δεδομένου πως για υποψήφιος πρόεδρος Κοινότητας σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να συμμετάσχω σε κάποιο πλήρες ψηφοδέλτιο, επέλεξα να συνταχθώ με τον Χαράλαμπο Καλό, που τον θεωρώ πολύ καλύτερο και με διαφορά από όλους τους υπάρχοντες..

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *