Το κουΐζ της ημέρας: Να υποψήφιος να μάλαμα!

Το κουΐζ της ημέρας: Να υποψήφιος να μάλαμα!

Όπως είναι γνωστό και σύμφωνα με το Άρθρο  48 παραγρ. 1 του Κ.Ο.Κ.  απαγορεύεται η προσωρινή ή μόνιμη κατάληψη οδοστρώματος ή πεζόδρομου, που με απλά λόγια σημαίνει πως όποιος πονηρούλης πάει να “καπαρώσει” κάποια θέση πάρκινγκ για λογαριασμό του ή για λογαριασμό κάποιου άλλου, τοποθετώντας εμπόδια, γλάστρες, παλέτες ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο τιμωρείται με πρόστιμο 400 ΕΥΡΩ!  Αυτό βεβαίως σημαίνει πως όποιος τοποθέτησε τις παλέτες και τα λοιπά αντικείμενα, με σκοπό να ιδιοποιηθεί ο ίδιος τις τρεις θέσεις πάρκινγκ που βλέπετε στις φωτογραφίες (πάνω και κάτω), είναι απολύτως παράνομος και πρέπει να τιμωρηθεί με το προαναφερόμενο πρόστιμο και μάλιστα επί τρία, δηλαδή με 1.200 ΕΥΡΩ.

Γνωρίζοντας λοιπόν προφανώς αυτόν τον νόμο (γιατί δεν είναι δική μας αποκλειστικότητα αλλά ισχύει και πανευρωπαϊκά τουλάχιστον) δυο ξένοι επισκέπτες μας, παραμέρισαν τα εμπόδια και αποπειράθηκαν να σταθμεύσουν εκεί τα αυτοκίνητά τους….

Εδώ τώρα μπαίνετε στην υπόθεση  εσείς, για να βρείτε ποιος φέρελπις νέος υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος  που δηλώνει “επιχειρηματίας” (και δεν είναι στον συνδυασμό του Δημάρχου)  επενέβη και τους έδιωξε, λέγοντάς τους πως οι συγκεκριμένες θέσεις είναι δικές του!!!

Οι άνθρωποι έφυγαν απορημένοι  κι εμείς απλά φτύνουμε στον κόρφο μας μην τυχόν και ο πονηρούυλης εκλεγεί στις εκλογές. Και αν μεν εκλεγεί απλός δημοτικός σύμβουλος, μικρό το κακό.  Για σκεφθείτε όμως τον φερέλπιδα αυτόν “επιχειρηματία” …αντιδήμαρχο(!)  και μάλιστα με αποφασιστικές αρμοδιότητες!!  Ούτε ψύλλος στον κόρφο μας συμπατριώτες μου…

Το κουΐζ της ημέρας: Να υποψήφιος να μάλαμα!

Σχολιάστε

  1. Γαζής Σπύρος

    τι μας λες κύριε Νίκο στο Νυδρί και στο χωριό σου τα καφάσια και τα ποδήλατα είναι μόνιμα σε θέσεις δεξια και αριστερά του δρόμου.Πρεπει να κατηγορουμε αυτόν που είναι υποψήφιος η ολους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *