Κ. Δρακονταειδής: Συνεχίζω για δήμαρχος

Κ. Δρακονταειδής: Συνεχίζω για δήμαρχος

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗ

για τις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

 

Συμπολίτισσες / Συμπολίτες σε Καστό, Κάλαμο, Λευκάδα σε άλλα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό.

 

Στις 4 Απριλίου ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Λευκάδας, ως επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ». Σήμερα 3 μήνες πριν τις εκλογές το ψηφοδέλτιό μας δυναμώνει καθημερινά με νέους υποψήφιους και υποψήφιες.

Ένα ψηφοδέλτιο ευρύτατο κοινωνικά και πολιτικά, ανεξάρτητο από συμφέροντα, σκοπιμότητες και ιδιοτέλειες, που αποδεικνύει στην πράξη ότι για εμάς η ανεξαρτησία μιας παράταξης δεν είναι μεγάλα λόγια κενά περιεχομένου.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ένα μεγάλο μέρος του, που απαρτίζεται από ανθρώπους με ικανότητες, όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο μας. Δημότες που επιθυμούν η Λευκάδα, ο Κάλαμος, ο Καστός να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους για ένα καλύτερο αύριο.

Για να έρθει όμως το καλύτερο αύριο πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα σύγχρονα τεχνολογικά και χρηματοδοτικά εργαλεία, να διεκδικήσουμε με σχέδιο, επιμονή, σοβαρότητα όλα όσα δικαιούμαστε και χρειαζόμαστε για να επιλύσουμε τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα. Πάντα με επίκεντρο τους πολίτες και τις ανάγκες τους και όχι την εξυπηρέτηση συμφερόντων που αργά ή γρήγορα βλάπτουν τον τόπο μας.

Θέτουμε σε πρώτη προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Στοχεύουμε σε ένα περιβάλλον οικονομικής ευημερίας κοινωνικά δίκαιο με ΒΙΩΣΙΜΗ τοπική ανάπτυξη προς όφελος των δημοτών, με ΣΕΒΑΣΜΟ στα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ τους, το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ και την ΙΣΤΟΡΙΑ των νησιών μας.

Επιδιώκουμε το Δημοτικό Συμβούλιο και όλα τα Όργανα του Δήμου να ξαναγίνουν η καρδιά της κοινωνικο-πολιτικής ζωής του τόπου μας λειτουργώντας ανοιχτά, με διαφάνεια, σε αλληλεπίδραση με τους πολίτες και τους συλλογικούς φορείς. Με απλά λόγια οι πόρτες του Δημαρχείου να είναι ανοικτές για όλους, σ’ έναν ΔΗΜΟ ΦΙΛΙΚΟ και ΔΙΚΑΙΟ για τους δημότες.

Υπηρετούμε, διαχρονικά, το όραμα ενός Δήμου σύγχρονου, αποτελεσματικού, αλληλέγγυου και συμμετοχικού. Έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να συνομιλούμε, να συνθέτουμε, να ακούμε και κυρίως να σεβόμαστε τους πολίτες. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Με επίγνωση των δυσκολιών, εμπειρία, αφοσίωση, διάθεση για δουλειά, συλλογικότητα και ήθος, προχωράμε για τον Δήμο που θέλουμε να ζούμε. Με το βλέμμα στο μέλλον και στις γενιές που ακολουθούν.

Θέτουμε ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής του Δήμου την αποτελεσματικότητα, το σοβαρό προγραμματισμό, την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, την υλοποίηση των αναγκαίων έργων, το σεβασμό στα χρήματα των δημοτών, την ισονομία και την αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα.

Με στοχοθεσία, μετρήσιμα αποτελέσματα και λογοδοσία, όπως ακριβώς πράξαμε ως δημοτική αρχή.

Φίλες και φίλοι,

Προτείνοντας ένα διαφορετικό πρότυπο Δήμου σας καλώ αφού σκεφτείτε, συγκρίνετε και κρίνετε, να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να προχωρήσουμε όλες και όλοι μαζί, με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

 

Λευκάδα 10/7/2023                                                                   Με Εκτίμηση

                                                                                        Κωνσταντίνος Δρακονταειδής                                                                                                  

Σεβασμός στο χθες, λύσεις για το σήμερα και σχέδιο για το αύριο.                                       

                                                 «ΟΛΟΙ για τη ΛΕΥΚΑΔΑ»… για μια Λευκάδα για όλους!  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *