Η Γεωργία Αυγερινού για την επίσκεψη του ΥΕΝΝΠ

Η Γεωργία Αυγερινού για την επίσκεψη του ΥΕΝΝΠ

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Η υποψήφια Βουλευτής   Γεωργία  Αυγερινού  συμμετείχε σήμερα σε σύσκεψη  αρχών και φορέων του νομού μας, με την ευκαιρία της επίσκεψης του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιώτικης Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη. Ο Υπουργός επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Φανερωμένης  , το Λιμεναρχείο Λευκάδος και το Εμπορικό Επιμελητήριο όπου συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του ( Μαρίνα Αθερινού, Μαρίνα Νυδριού, Μαρίνα Λευκάδος, πλωτές προβλήτες, Λιμενικοί  σταθμοί,  Λιμενικά φυλάκια, υποστελέχωση αυτών κλπ.)

Κατόπιν  πραγματοποίησε  συνάντηση με  τον Αντιπεριφερειάρχη  Λευκάδος και τον Δήμαρχο Λευκάδος. Στην συνέχεια η κα Αυγερινού με τους συνυποψηφίους της και αρμόδιους υπηρεσιακούς φορείς συνόδευσαν τον υπουργό σε  επίσκεψη στο  υπό εξέλιξη  έργο στον Κάβαλο ( ανόρυξη γεώτρησης)  και στο Βλυχό, όπου συνάντησαν και συνομίλησαν με  πολίτες, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Βλυχού, προέδρους όμορων Τοπικών κοινοτήτων της περιοχής και εκπροσώπους του Συλλόγου Αλιέων  για θέματα που τους απασχολούν. Η επίσκεψη του Υπουργού ολοκληρώθηκε με συνάντηση στο γραφείο  της ΔΕΕΠ Λευκάδος  και συζήτηση για την Νησιωτική Στρατηγική της Κυβέρνησης και τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Θερμές ευχαριστίες στον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη , όπως και στον Γενικό Γραμματέα κ. Μανώλη Κουτουλάκη για την παρουσία τους στο νησί μας, για την συνεργασία τους προκειμένου να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε αποτελεσματικά και επωφελώς για τον τόπο μας, Λευκάδα, Μεγανήσι Κάλαμο, Καστό την καταλληλότερη και πιο προσοδοφόρα  νησιωτική πολιτική.

Γεωργία Αυγερινού

Υποψήφια Βουλευτής Ν. Λευκάδας

υπηρετώντας τον άνθρωπο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *