Η φωτο και το σχόλιο της ημέρας: Τριτοκοσμικά!

Η φωτο της ημέρας: Τριτοκοσμικά!

Τελικά δεν πρόκειται για την “Φωτο της ημέρας” αλλά για το “Χάλι της ημέρας” όπως πολύ εύστοχα το χαρακτήρισε ο θυμόσοφος φίλος μου!  Η εικόνα που βλέπετε, είτε σαν φωτο είτε σαν το χάλι της ημέρας την χαρακτηρίσετε, είναι τραβηγμένη στην οδό Τζεβελέκη ,  αρκετά μετά το Διοικητήριο προς το Γραφείο Συγκοινωνιών και τις σχολές οδηγών, απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο,  το 10 Λύκειο και το Νότιο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.

Σε ολόκληρη αυτή την πλευρά του δρόμου λοιπόν, υπάρχει πρόβλεψη (με διαγραμμισμένες θέσεις “ψαροκόκαλου”) για στάθμευση (πάρκινγκ) μικρών (ΙΧ) αυτοκινήτων. Ελάτε όμως που τον χώρο ορέγονται και κάποια τουριστικά λεωφορεία, τα οποία βέβαια σταθμεύουν κατά το διάμηκες του πάρκινγκ πιάνοντας 5-6 θέσεις ΙΧ το καθένα. Στην αρχή, όπως και στην φωτογραφία, βλέπετε ένα μόνο τέτοιο λεωφορείο. Τελευταία όμως συχνά θα δείτε δύο, το ένα πίσω από το άλλο, ενώ κάποτε δεν αποκλείεται να δείτε και τρίτο!. Σε περίπτωση τριάδας βέβαια, αντιλαμβάνεστε πως όλα σχεδόν τα ΙΧ θα έχουν εξοβελισθεί από τον χώρο. ..

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε: Μήπως εκτός από τις διαγραμμίσεις -που επιβάλλεται να ξαναχρωματιστούν, πρέπει να τοποθετηθούν  και κάποιες απαγορευτικές πινακίδες για τα μεγάλα οχήματα; Και μετά, μήπως κάποιο αρμόδιο “όργανο” οφείλει να περνάει πότε-πότε από εκεί και να κόβει κλήσεις;

Εμείς απλά ρωτάμε…

Ο Σχολιαστής 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *