Ενημέρωση από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας

Ενημέρωση από τον Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Αναφορικά με τον οφθαλμίατρο

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ, ολοκληρώνουν τις διαδικασίες αναπλήρωσης του οφθαλμιάτρου που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Το κενό θα καλυφθεί από τον επόμενο οφθαλμίατρο που υπάρχει ήδη στη λίστα, καθώς δε χρειάζεται να γίνουν όλες οι διαδικασίες από την αρχή. Μέχρι τότε το Νοσοκομείο μας θα συνεργαστεί με τον κ. Ζαφειράκη, οφθαλμίατρο από το ΓΝ Αγρινίου ο οποίος ξεκίνησε το πρόγραμμα επεμβάσεων αμφιβληστροειδούς στο ίδρυμα μας, με πρόγραμμα ιατρείων που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Αναφορικά με το παθολογοανατομικό εργαστήριο

Όταν εγκαινιάστηκε το Νοσοκομείο, το εργαστήριο υπήρχε μόνο στα χαρτιά. Στο Νοσοκομείο μας δεν υπηρετούσε ποτέ παθολογοανατόμος. Τα παρασκευάσματα βιοψιών στέλνονταν για επεξεργασία σε εργαστήριο του πανεπιστημίου Αθηνών αφού είχαμε συνάψει σύμβαση με το ανάλογο κόστος.

Με την έλευση της ιατρού, ξεκίνησε η προσπάθεια λειτουργίας του τμήματος. Ωστόσο, μια σειρά κατασκευαστικών αστοχιών και λαθών κατά το σχεδιασμό του παθολογοανατομικού εργαστηρίου που δεν έγιναν έγκαιρα αντιληπτά από προηγούμενες Διοικήσεις, μας ανάγκασαν σε χρονοβόρες διαδικασίες για την αποκατάστασή τους.

2

Η Ιατρός καλύπτει το εμβολιαστικό κέντρο, ενώ συνεπικουρεί το παθολογοανατομικό τμήμα του ΓΝ Άρτας. Παράλληλα επιβλέπει τη δημιουργία του εργαστηρίου και τον εξοπλισμό του με μηχανήματα. Μετά τη λήξη της σύμβασης με το πανεπιστήμιο Αθηνών, η επεξεργασία των βιοψιών του ΓΝ Λευκάδας γίνεται στο ΓΝ Άρτας από την ιατρό μας. Με το πέρας των εργασιών στο εργαστήριο του Νοσοκομείου μας η ιατρός θα επιστρέψει σε αυτό.

Τέλος, θεωρούμε άστοχη την επιλογή του προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων να στοχοποιήσει την ιατρό μας.

 

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου

ΜΠΑΚΑΒΟΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *