Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας για την 28η Οκτωβρίου

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας για την 28η Οκτωβρίου

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου

Ανδρέας Κτενάς: «Ενωμένοι να αντισταθούμε σε κάθε τι ακραίο, αυθαίρετο, και να πούμε τα δικά μας ΟΧΙ» – Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας για την 28η Οκτωβρίου

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 αναφέρει:

 

«Η 28η Οκτωβρίου είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ένδοξης ιστορίας μας και ημέρα μνήμης και περηφάνιας για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

 

Συγκινησιακά φορτισμένοι από τον αδόκητο χαμό της Φώφης Γεννηματά μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο, τιμούμε το γενναίο ΟΧΙ των προγόνων μας απέναντι στο φασιστικό Άξονα.

 

Με παρακαταθήκη την αυταπάρνηση, την ανδρεία και τις θυσίες του Έπους του ‘40, οφείλουμε και εμείς σήμερα να δώσουμε τις δικές μας μάχες απέναντι σε κάθε τι που απειλεί την Ελευθερία μας, τη Δημοκρατία μας και τις Αξίες μας.

 

Έχουμε χρέος να αντισταθούμε, ενωμένοι και πέρα από διαχωριστικές γραμμές, απέναντι σε κάθε τι ακραίο, αυθαίρετο, και να πούμε τα δικά μας ΟΧΙ. Από τους γείτονες, που προσβλέπουν να θίξουν την εθνική μας κυριαρχία, έως όλους αυτούς που επιβουλεύονται με οποιοδήποτε τρόπο την κοινωνική μας ειρήνη.

 

Χρόνια Πολλά!».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *