Κιτρίνισε η Λευκάδα, χτυπάει καμπανάκι ο Δήμαρχος!

Κιτρίνισε η Λευκάδα, χτυπάει καμπανάκι ο Δήμαρχος!

Γράφει ο Σχολιαστής:

Κιτρίνισε για τα καλά η Λευκάδα και πολύ σωστά χτυπάει καμπανάκι ο Δήμαρχος προτρέποντας τους δημότες αφ΄ ενός μεν να προσέχουν και τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν.  Βέβαια υπάρχουν και οι …ψεκασμένοι που αμετανόητοι επιμένουν να …αρνούνται τα πάντα…

Ο καθένας ασφαλώς δικαιούται να έχει τις απόψεις του, και να παίρνει τις αποφάσεις του. Το μόνο που δεν δικαιούται όμως κανείς είναι να αρνείται την αυταπόδεικτη πραγματικότητα επειδή δεν τον βολεύει. Και τα προχθεσινά 13 νέα κρούσματα στον μικρό μας τόπο, είτε μας αρέσει είτε όχι, συνιστούν μια τέτοια αδυσώπητη  πραγματικότητα την οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε. Ας το κάνουμε με σύνεση και υπευθυνότητα, γιατί με ξόρκια και με αφορισμούς το πρόβλημα όχι μόνο δεν αντιμετωπίζεται, αλλά και θεριεύει.

Ακολουθεί η ανάρτηση (ή το καμπανάκι, αν το προτιμάτε) του Δημάρχου, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

***

“Δεν χωράει αμφιβολία ότι η χώρα έχει εισέλθει για τα καλά στο 4ο κύμα της πανδημίας. Η Λευκάδα μας ως τουριστικός προορισμός, δεν γίνεται να αποτελέσει εξαίρεση. Η επισκεψιμότητα του νησιού μας είναι εξαιρετικά μεγάλη. Τα 4 κρούσματα κατά μέσο όρο, ημερησίως την τελευταία εβδομάδα, (σημερινά στοιχεία), δημιουργούν προβληματισμό και εύλογη ανησυχία.
Εμείς οφείλουμε να τηρούμε τα μέτρα, να κάνουμε τεστ και να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό τους εμβολιασμούς. Κάνω έκκληση ιδιαίτερα στους νεολαίους μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να εμβολιαστούν.
Με την υπευθυνότητα που μας διακρίνει και ψυχραιμία θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και αυτή την δύσκολη κατάσταση, κάτι που κάναμε και στο πρόσφατο παρελθόν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *