Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Λευκάδας για την μη πρόσκληση μέλους της

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Λευκάδας για την μη πρόσκληση μέλους της

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7 Ιούνη, ρωτήσαμε τη δημοτική αρχή και πιο συγκεκριμένα τον κ. Δήμαρχο για το γεγονός ότι δεν καλέστηκε ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον πρ. Δήμο Ελλομένου σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη για τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο κ. Δήμαρχος μαζί με διάφορους εμπλεκόμενους μεταξύ των οποίων και δημοτικοί σύμβουλοι του πρ. Δήμου Ελλομένου. Η απάντηση του κ. Δημάρχου ήταν «δεν προσκληθήκατε εκ παραδρομής».

Όλο το προηγούμενο διάστημα η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει ανοίξει πλήθος ζητημάτων που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, ιδιαίτερα στην πυκνοκατοικημένη περιοχή Νυδρί – Μ. Αυλάκι (έλλειψη δημοτικών πάρκινγκ, το ζήτημα των παιδικών χαρών κ.ά). Σε αυτό το πλαίσιο, ανέδειξε ως «ρίζα του κακού» την αντιλαϊκή πολιτική της υποχρηματοδότησης, της ιδιωτικοποίησης και τις ευθύνες της δημοτικής αρχής που υλοποιεί αυτή την πολιτική.

Στην επισήμανση του δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ότι δεν είναι πειστική η απάντηση, όταν είναι γνωστό το έντονο ενδιαφέρον μας για τα προβλήματα της περιοχής έχοντας απασχολήσει για αυτά πολλές φορές το Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Δήμαρχος έσπευσε να απαντήσει «να μην αμφισβητείτε αυτά που λέω» και μάλιστα με ύφος «αφήστε με ήσυχο».

Για όλα τα παραπάνω, δεν θεωρούμε «εκ παραδρομής» το γεγονός ότι δεν κληθήκαμε να συμμετάσχουμε στη συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη.

 

ΥΓ. Καλό θα είναι από εδώ και πέρα, σε τέτοιες σημαντικές διαδικασίες (έστω και άτυπες), να μην «ξεχνιόμαστε».

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Βερροιώτης Βαγγέλης

Βερροιώτης Αλέξανδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *