Το σχόλιο της ημέρας: Η Αγωνία της ημέρας!…

Το σχόλιο της ημέρας: Αγωνία!…

Ποιος θα είναι ο πρώτος καταθέτης αύριο?  Ιδού η απορία…

***

Νωρίς σήμερα το απόγευμα, μου εκμυστηρεύτηκε ένας φίλος-δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Ελλομένου, πως ειδοποιήθηκε αρμοδίως (με e-mail), ότι βάση του ΦΕΚ Β΄/1119/22-03-2021 ακυρώνεται η πρόσκληση που του είχαν στείλει χθες, προκειμένου να παρευρίσκεται στις καταθέσεις [των δυο] στεφάνων για την Εθνική επέτειο (που -σύμφωνα με το πρόγραμμα- θα κατέθεραν ανά ένα αύριο στο μνημείο των πεσόντων Νυδρί  οι αντιδήμαρχοι Τάσος Γαζής και Ευτύχιος Ζουριδάκης).

Στην συνέχεια της ειδοποίησης του εξήγησαν πως η ακύρωση γίνεται με βάση την κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) <Δ1α/Γ.Π.οικ.17698/19.3.2021>που περιέχει: “έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00“, με την οποία προβλέπεται στις εκδηλώσεις η συμ-μετοχή μόνο ενός (1) εκπροσώπου του Δήμου, της Περιφέρειας, της Κυβέρνησης κ.λ.π.

Αυτά μου τα είπε με πολύ άνεση ο φίλος κι έφυγε. Εμένα όμως, από κείνη τη στιγμή με τρώει η αγωνία:

Γιατί ποιος εκ των δύο συμπαθέστατών μου αντιδημάρχων -και άσπονδων μεταξύ τους φίλων- θα επικρατήσει και θα καταθέσει τελικά τον στέφανο; Ο Τασούλης ή ο Ευτύχης? Ιδού η απορία και ταυτόχρονα η γεννέτειρα της αγωνίας μου.

Γιατί ως γνωστόν στην πολιτική, τα πάντα έχουν την σημασία τους…

Ο Σχολιαστής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *