Ολική επαναφορά!

Ολική επαναφορά!

Μετά από ένα τριήμερο που το FORTSALEFKADA.gr ήταν εκτός λειτουργίας, λόγω σφοδρότατης (διαδικτυακής) επίθεσης που μας δημιούργησε σοβαρά  τεχνικά προβλήματα, επανερχόμαστε σήμερα πιο αποφασισμένοι και πιο “φορτσάτοι” από ποτέ!

Είναι γνωστό άλλωστε πως τούτο το σάιτ στα οκτώ χρόνια λειτουργίας του καταφέραμε δυο πράγματα: Το πρώτο ήταν να γίνουμε αποδεκτό από την τοπική κοινωνία σαν ένα απ΄ τα πιο έγκυρα ΜΜΕ γνώμης. Το δεύτερο ήταν να γίνουμε σταθερά το αποκούμπι, ο συνοδοιπόρος και τελικά η φωνή του κάθε αδύναμου πολίτη που υπέφερε από την αυθαιρεσία και υφίσταται τις αδικίες της εξουσίας. Σαν αποτέλεσμα αυτής της αδιαπραγμάτευτης πορείας μας, τιμηθήκαμε με το βαρύτερο παράσημο που έχει λάβει ποτέ κάποιο τοπικό ΜΜΕ:

Οδηγηθήκαμε στα δικαστήρια από ανταγωνιστικό μέσο για μια μεταξύ μας διαφορά, όπου “καταφέραμε” να έχουμε απέναντί μας (σαν μάρτυρες της αντιδίκου) δυο δημάρχους Λευκάδας, έναν εν ενεργεία κι έναν πρώην, εκ των οποίων μάλιστα ο δεύτερος ήταν και πρώην Νομάρχης Λευκάδας, μαζί με τους αναπληρωτές τους και κάποιους επιπλέον συνεργάτες τους!!  Δεδομένου ότι, για τους γνωστούς και ευνόητους λόγους, σπανιότατα ενεργά πολιτικά πρόσωπα -και ιδίως δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι κ.λ.π.- “εκτίθενται” με την εμπλοκή τους σε δικαστικές διαμάχες μεταξύ ιδιωτών ή μέσων, νομίζουμε πως είμαστε το μοναδικό ΜΜΕ που του έγινε τέτοια τιμή! Με αφετηρία όμως αυτό, αντιλαμβάνεστε το μένος και την εκδικητικότητα που είχαν συσσωρεύσει μέσα τους αυτοί οι άνθρωποι, για να δεχθούν, όχι απλά να καταθέσουν αλλά ακόμα και να ψευδομαρτυρήσουν κάποιοι εξ αυτών !!

Και μάλλον είμαστε και θα παραμείνουμε οι τελευταίοι που “τιμήθηκαν” με τέτοιο και τόσο  σπουδαίο παράσημο!

Σταματάμε εδώ και επανερχόμαστε στο σήμερα και στην ενεργή δράση, διαβεβαιώνοντας τους αναγνώστες πως αφού ξεπεράσαμε την επίθεση, συνεχίζουμε απτόητοι από κει που σταματήσαμε προ τριημέρου, παραμένοντας στις επάλξεις πάντα δίπλα στον πολίτη και πάντα ανυποχώρητοι, κόντρα σε κάθε πικραμένο της εξουσίας και των συμφερόντων…

Η συντακτική Επιτροπή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *