Θ. Σολδάτος: Συνεχίζουμε την συνεργασία με τον δήμαρχο

Θ. Σολδάτος: Συνεχίζουμε την συνεργασία με τον δήμαρχο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

      “ÁΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ”

03.12.2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η συμμετοχή δημοτικών συμβούλων της δημοτικής μας παράταξης στην προσπάθεια που καταβλήθηκε κατά τους προηγούμενους 16 μήνες στο Δήμο Λευκάδας, είχε ως αποτέλεσμα να ξεπεραστούν αρκετά από τα χρονίζοντα προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί εξαιτίας άστοχων ή ελλειμματικών ενεργειών του παρελθόντος και να τεθούν οι βάσεις για μια νέα αφετηρία προγραμματισμού εκ μέρους της νέας δημοτικής αρχής.

 

Λαμβάνοντας υπόψη,

 

  1. τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν, λόγω των προοπτικών που διαμορφώνονται από την αθρόα ανάπτυξη του Δήμου μας στον τομέα των υπηρεσιών της τουριστικής επιχειρηματικότητας και φιλοξενίας,
  2. τις υφιστάμενες εκκρεμότητες που υπάρχουν και στις οποίες η ανταπόκρισή μας πρέπει να είναι ρεαλιστική και κυρίως στοχευμένη, ώστε να αντιμετωπιστούν κατά τον καλύτερο τρόπο σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα, και
  3. τον αυξημένο αριθμό θέσεων ευθύνης μετά τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις της πολιτείας και τη μη δυνατότητα αριθμητικής καλύψεώς τους εκ μέρους της δημοτικής αρχής, εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού δημοτικών συμβούλων που διαθέτει,

 

προχωρούμε στην εκ νέου συνεισφορά της δημοτικής μας παράταξης κατά το προσεχές 12/μηνο στο έργο που πρέπει να επιτελεστεί, με τη συμμετοχή δημοτικών μας συμβούλων στο νέο δημοτικό σχήμα.

 

Η συνέχιση της συνεργασίας μας με την παράταξη του δημάρχου γίνεται, (όπως και κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο), χωρίς να υπάρχει η κατά το νόμο «σύμπραξη» και χωρίς να βασίζεται σε κάποια εξειδικευμένη προγραμματική συμφωνία.

Θεωρούμε ότι οι όποιες διαφωνίες ή διαφοροποιήσεις από τις θέσεις της δημοτικής αρχής παρατηρήθηκαν κατά το παρελθόν και που προφανώς ενδέχεται να υπάρξουν ξανά στο μέλλον -εξαιτίας αυτής ακριβώς της διακριτής πορείας της δημοτικής μας παράταξης-, θα συνεχίσουν να συνθέτουν ένα πλαίσιο δημοκρατικής λειτουργίας και συνεργασίας, το οποίο μέσα από τη ζύμωση και την επεξεργασία των διαφορετικών απόψεων, αποβαίνει τελικά σε όφελος των δημοτών και των δημοτικών μας πραγμάτων γενικότερα.

Πιστεύουμε ότι το παραπάνω πλαίσιο λειτουργίας και παρέμβασης που έχουμε επιλέξει, ισχυροποιεί την προοπτική του επιθυμητού αποτελέσματος, τόσο για τις δημοτικές ομάδες που στελεχώνουν τη λειτουργία της δημοτικής αρχής, όσο και για τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, προσδίδοντάς μας το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης παράταξης.

Πλεονέκτημα που αξιοποιείται εκ μέρους μας, ως η σημαντικότερη εγγύηση για την υπεύθυνη λειτουργία των δημοτικών μας πραγμάτων και κατά την νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

 

Για την “Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ”

 

Θοδωρής Σολδάτος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.