Μισές δουλειές…

Μισές δουλειές!…

Ως γνωστόν το Δημοτικό πάρκινγκ δίπλα απ΄ το Πνευματικό Κέντρο κατασκευάστηκε για να χρησιμοποιείται από ΙΧ αυτοκίνητα αποκλειστικά (και όχι για μεγάλα οχήματα ή τροχόσπιτα). Γι αυτό και από κατασκευής του, είχαν τοποθετηθεί από ένα μεταλλικό “Π”, τόσο στην είσοδό του (Ανατολικά, δίπλα απ΄το Π.Κ.)  όσο και στην έξοδό του (Δυτικά προς τους Μύλους) τέτοιου ύψους, ώστε να επιτρέπουν την διέλευση μόνο στα χαμηλά οχήματα και να αποκλείουν τα ψηλά, όπως είναι τα τροχόσπιτα, τα λεωφορεία και τα φορτηγά.

Πριν από κάποια χρόνια, περίπου στα μισά της θητείας της προηγούμενης δημοτικής Αρχής, προφανώς με σκοπό την εξυπηρέτηση κάποιων υμετέρων, αφαιρέθηκαν τα μεταλλικά αυτά “Π”, οπότε μπαινόβγαινε ανεμπόδιστα και στάθμευε εκεί όποιος πρόφταινε, με μικρό ή μεγάλο όχημα!

Δεν ξέρω αν η σημερινή δημοτική Αρχή διάβασε τα δικά μας σχόλια (που γράφαμε και ξαναγράφαμε) γι αυτό, ή αν από μόνη της εντόπισε το πρόβλημα. (Και ήταν σοβαρό πρόβλημα, καθόσον μια και μόνη νταλίκα καταλάμβανε τον χώρο από δέκα ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ χάλαγε και την τάξη που ορίζουν οι διαγραμμίσεις).  Έτσι πριν από καιρό, επανατοποθέτησε ένα μεταλλικό “Π”, αλλά μόνο αυτό της εξόδου του πάρκινγκ, (στην κατεύθυνση προς Μύλους!)

Ένα λαϊκό γνωμικό όμως λέει, πως, αν πρόκειται να κάνεις μισή δουλειά καλύτερα είναι να μην την κάνεις καθόλου!

Δείτε στο φωτορεπορτάζ  που ακολουθεί πόσο δίκιο έχει:

Μισές δουλειές!…

Το μεταλλικό “Π” επανατοποθετήθηκε αλλά μόνο στην έξοδο…

Μισές δουλειές!…

Η είσοδος αντίθετα, θυμίζει “ξέφραγο αμπέλι”…

Μισές δουλειές!…

Το αποτέλεσμα είναι ενίοτε να θυμίζει (δωρεάν) κάμπινγκ για τροχόσπιτα…

Μισές δουλειές!…

Στο οποίο επίσης βρίσκουν καταφύγιο και δυσθεώρητες ρυμούλκες νταλίκας!

Μισές δουλειές!…

Και γενικώς βολεύονται φορτηγά, τροχόσπιτα, νταλίκες, μέχρι και γερανοί…

Μισές δουλειές!…

Το πιο θαυμαστό όμως δεν είναι η είσοδος και η παραμονή όλων αυτών αλλά η έξοδος! Με δεδομένο ότι πρέπει να βγουν από κει που μπήκαν, σημαίνει πως πρέπει να βρουν τον τρόπο να κινηθούν κόντρα στα βέλη που ορίζουν την κίνηση, με ότι αυτό συνεπάγεται.

***

Υ.Γ: Αν η δημοτική Αρχή επιθυμεί να διορθώσει αυτό το μπάχαλο είναι ανάγκη να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε βάζοντας και στην είσοδο το “Π” που υπήρχε. Εκτός αν οδηγός της είναι το άλλο λαϊκό γνωμικό ότι θέλει να είναι “και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ…”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *